Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Søvn vs samvittighed

Hej, min dejlige datter på 9 dage er meget nem men skal som alle have mad om natten, min mand har sagt han gerne vil tage hende mens han har orlov.. Det er jo dejligt men ved jo at det bliver mig når han starter op på mandag så tænker jeg ligeså godt kan lade ham sove og selv stå op.. Han vågner dog pg jeg har tilbudt vi en nat i ugen kan sove hver for sig.. Er dette dumt?

14-05-2014
Annetteclemme
Annetteclemme

Tak :) ja synes det er svært for jeg vågner jo alligevel når hun begynder at smaske.. Men i nat tager han første vagt :) vi har heldigvis en datter med godt sovehjerte!

16-05-2014
Annetteclemme
Annetteclemme

Ammer heller ikke, han får flaske.

15-05-2014
Søs21
Søs21

Da min kæreste var hjemme på barsel stod han op og skiftede ble når vores søn kaldte, så kunne jeg gøre klar til mad. Nu gør vi sådan at jeg tager ham i hverdagene og min kæreste i weekenden, så jeg kan sove :)

15-05-2014
Søs21
Søs21

Herhjemme vænnede manden sig hurtigt til det og hører stadig ikke sønnike på 4 år hvis han ved at jeg er i huset - han har simpelthen slået det fra..
Det var til min store irritation da knægten var helt lille, for så kunne han snildt love at tage ham en enkelt nat i en weekend (han havde kolik og sov hvad der svarer til ALDRIG) men når sønnike så vågnede hørte han ikke noget som helst.. Jeg kan stadig hører hvis min søn snakker i søvne, kalder forsigtigt, eller er ked - det må være et mor-gen. Mener faktisk også at der er noget videnskabeligt omkring mænd, søvn og spædbørn - for husker tydeligt at manden sagde at han så var undskyldt :)

15-05-2014
MinSkønneSkat
MinSkønneSkat

han vænner sig til det. her i huset har vi haft en lille terrorist, som fra han var 4 måneder til han var 15 måneder, konsekvent var vågen mindst hver halve time og mange mange nætter hver 10. minut... det stod på fra ca. midnat til 4 om morgenen og vi hørte ham kun når vi selv hver især havde vagten. jeg tog den gerne indtil kl. 4 og så prikkede jeg til manden og sagde "din vagt", og så hørte jeg ikke mere. kunne så sove til jeg skulle op 6.30. og manden havde sovet indtil 4 og mange gange hele natten efter som terroristen sjældent tabte sutten efter 4;-) han skal nok lære at sove fra det... men jeg er også ret stædig omkring det her med at den ene part ikke skal forlade sengen på grund af barnet... giv det en måned, så er han blevet far med stort F, og så kan han sove fra tredje verdenskrig ;-)

14-05-2014
shanoma
shanoma

Det er selvfølgelig op til jer selv. Min mand vågnede også i starten men han vænnede sig hurtigt til at han ikke skulle op i hverdagen så nu hører han ham kun hvis han ved det er hans tur. Tror hurtigt man vænner sig til det.

14-05-2014
Slot91
Slot91
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...