Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

føler ikke vi betyder noget

Vi fik jo en dejlig pige i marts. Nu har vi så sat en dato for dåb. Vi har kun min kærestes familie, og så melder hans søster lige ud i dag at vi ikke skulle regne med de kom. Må godt nok sige jeg er skuffet. Vi har sat den 24 aug. Som dato. Ved de har taget overlov og deres børn ikke er i ins hele juli og aug. De har ikke planlagt hvor de skal hen eller noget endnu. Så synes jeg godt de kunne planlægge så de var der den dag Nå men det vil de så ikke. Men hvor stiller det os. Vi er ikke dem der omgåes en hel masse har det bedst bare os selv. Vi skal ha 3 fadere min veninde skal med og stå fader. Og min kærestes søster skal. Vi kan ikke spørge hendes mand, da han ikke er medlem ej hellere min kærestes bror. Så vi har ikke fader nok.... Hvis det stod til mig skulle hun hellere ikke dybes, da jeg ikke tror der er noget mere. Ellee så han han sku sviget de sidste par år, men manden siger det skal hun for der er drengene, men det var også mens jeg stadigvæk kunne med min familie. Undskyld skal bare ud med det.

14-05-2014
termin2014
termin2014

Det er meget forskelligt fra kirke til kirke. Vi skulle have 3-5 faddere (en af dem skulle bære) alle skulle være døbt og medlem af folkekirken. Og det var okay hvis 1 af dem ikke mødte op i kirken.

15-05-2014
nissepigen_87
nissepigen_87

hvis din kærestes søster ikke deltager i kirken kan hun desværre ikke være fadder. de skal være med i kirken

15-05-2014
morbritt85
morbritt85

Man kan godt være fadder selvom man ikke er medlem af folkekirken, selvom det overhoved ikke giver mening. Jeg er fadder til et vennepars lille pige og jeg er ikke medlem, men det kommer selvfølgelig an på hvor meget den kristen tro spiller ind.

15-05-2014
ponyko
ponyko

der skal være 2 faddere udover gudmor/gudfar som også tæller som fadder. hvis mor eller far bærer barnet ved dåben skal der være 3 faddere. holder dåb 1 juni :-) jeg kan udmærket godt følge din frustration. mine 2 store drenge fra et tidligere forhold skal døbes sammen med lillemanden og deres far har så meldt ud at han ikke kommer i kirken alligevel. har ikke fået nogen grund. drengene siger så at det var fordi han troede de skulle med til festen også, som vi holder for lillemanden, og da han fandt ud af han ikke skulle det ville han ik med i kirken. man føler sig svigtet og magtesløs men man er nødt til at få det bedste ud af det, så glem din svigerinde og inviter nogen gode venner i stedet

15-05-2014
morbritt85
morbritt85

Op

14-05-2014
termin2014
termin2014
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...