Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Nå miss Fabricius..

Så ramte du terminen.. Jeg tror at lillesøster melder sin ankomst lørdag d. 17.maj :) Men er dog aldrig blevet anklaget for at være en fantastisk spåkone ;) Så HEP HEP HEP HEP HEP HEP :) Hvad skal hun egentlig hedde btw? Eller er det en hemmelighed?

15-05-2014
MinSkønneSkat
MinSkønneSkat

Hm en ting er helt sikkert, har aldrig hørt om nogen der er blevet deroppe, men puh jeg forstår godt utålmodigheden begynder at melde sig, det gør den allerede her med under 4 uger til termin :)

24-05-2014
FruChikonde
FruChikonde

Jeg havde en tid i mandags 12:50 på Amager..
Skal på Hvidovre hospital på mandag og ha kørt strimmel, og afhængig af det udfald så sagde hun at de formentlig ville tage vandet onsdag..... Vente vente vente

23-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Dette er mit første barn, og skal også føde på hvidovre hosp. Var selv til Jordemoder i mandags og tænkte på om du måske var i venteværelset samtidig med mig:) skal også til Jordemoder på mandag hvis ikke jeg har født inden :)

23-05-2014
Malle 78
Malle 78

;o) Tjaaahhh synes ikke varmen er så slem, udover lårbasserne der klister. Omor, ville ønske at jeg tog pis på jer og lillesøster var kommet i nat, men nej!

23-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Arh hvor jeg føler med dig.. Jeg er ikke engang nået termin endnu og er selv møg utålmodig - og varmen Gør det ikke meget bedre..
Vestøv i din retning :)

23-05-2014
MinSkønneSkat
MinSkønneSkat

Kære Mille, stop nu med at drille! Få nu slået den prut og hold os ikke for nar mere😄.... Vestøv herfra😍😘💨❤️

23-05-2014
Omor
Omor

Tak Malle ;o)

23-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Kære miss fabricius, jeg har fulgt med på side linien og føler med dig. Jeg har selv termin i morgen så der er du ikke alene mere:) ve støv din vej, kh malle

23-05-2014
Malle 78
Malle 78

Ja, eller manden må smide hans ind på vej hjem ;o)

OM, jeg tror helt ærligt ikke det selv kan få ordentlig fat... Jeg har mærket nogle jag ned i benene og i lænden EN gang imellem, det gør vanvittigt ondt, men de vare ikke mere end blot et par sekunder, og der kan gå længe imellem... og det startede for 3 uger siden og mærker dem ikke hverdag. Har ikke nogen murren, blot kvalme en gang imellem...... Rart at vide det kan komme pludseligt, for jeg har mine tvivl efterhånden..

Min veninde er 4 dage over tid idag, så vi har joket en del, og holdt hinanden opdateret hver 3 time nærmest. Det var sjovt. Imorges skrev hun intet var i gærer, selvom hendes prop gik igår. 30 min senere skrev hun at hendes vand var gået.... -så nu er jeg bare heeeeellllltttttt aaaaaaleeeeeeeneeee

23-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Hun kommer idag, for jeg har glemt Marius rygsæk derhjemme og dr er ekstra nøglen i til hvem der end skal hente ham.... ;0)

23-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

HUN kommer lørdag 😜

22-05-2014
shawn2013
shawn2013

Han kommer lørdag 😉

22-05-2014
shawn2013
shawn2013

Det ku være jeg sku prøve det. Omvendt psykologi!!

22-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Nope, man kan vel vænne sig til at se sådan her ud.....?? Og man kan vel træne så det ikke er så belastende

22-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Sagde nej tak til hindeløsning i mandags, fordi jeg synes det rumsterede rigtig godt dernede inden jeg kom. Der var jeg 2 fingre åben og ca. 2 cm hals tilbage

22-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Havde en tid i mandags. Og har en tid på Hvidovre hospital på mandag ;0)

22-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Nej Berit!!

Og ja OM. Synes snart jeg har gjort mig fortjent til om ikke andet så da i det mindste ha lov at bestemme hvordan forløbet/tidspunkt kommer til at gå!!!

Mille 41+0!!

22-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Tak hvor er du sød. Varmen er faktisk ikke så slem... Det er mere at det bare er tungt og man er træt. Og vil bare rigtig gerne snart ku vise Marius hans lillesøster. Kan mærke (tror jeg) at han er "frustreret" for én ting er han ikke forstår hvad vi taler om, men prøver at forholde sig til det. Men vi bliver ved med at fable om den baby som bare ikke kommer. Jeg bliver ved med at sige HVIS jeg ikke kommer og henter ham én dag, men hende eller hende kommer så er det fordi jeg er hospitalet og lillesøster kommer. Det gør mig vanvittig. Men har bestemt mig og tror på at jeg har forberedt ham så godt som jeg nu engang kan. At vi ikke taler mere om det før jeg ikke er i tvivl længere.
Derfor ville det bare være så perfekt hvis det startede om natten, og han blev afleveret i BH og vi så var hjemme igen når han kom hjem!!

21-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

NADA!!

21-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Jeg tror helt bestemt det er en fase. Vi har også haft vores ture under graviditeten. Tror faktisk det er fordi de ved at der skal ske noget stort, men for dælen hvordan skal de forholde sig til noget vi taler rigtig meget om at vi glæder os til, men ingen kan fortælle dem hvornår den der baby præcis kommer, det må godt nok også være svært at forstå.
Sagde til M idag at det måske var Julie der hentede ham i børnehaven idag. Hvortil han svarede: hvorfor vil du ikke hente mig mor?? ;0)
Jeg synes faktisk også det er lidt svært at forstå at jeg om ikke så længe er mor til 2

19-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Håber også bare at det er en fase - vi har også inddraget ham i det hele, og han glæder sig utrolig meget til når lillebror kommer - men hold da kæft hvor han prøver grænser af med mig i øjeblikket, og det gør ondt helt inde i hjertet når han snakker grimt til mig..
Tror jeg skal have farmand mere på banen ift. De almindelige dagligdags ting, såsom bad, tandbørstning, putning osv - så det ikke kun er mig der har den trælse tjans, og far der har alt det sjove.. Har til morgen blev han skide sur over at jeg ville tørre noget tandpasta væk, og så gik han helt i selvsving! Han er en hidsig ung mand til tider :)

19-05-2014
MinSkønneSkat
MinSkønneSkat

Vi bliver ikke mere klar før man kan forholde sig til hvordan fødslen er gået!! Idag har godt nok været en hård dag. Vi har haft 2 weekender i træk hvor den har varet fre/lør/søn, og jeg kan altså godt mærke jeg ikke kan følge trop med min søns behov for aktivitet 3 dage i træk. Synes det hele hænger lige lovlig meget på mig, og jeg er fandme ved at være træt nu! Træt af at spekulere på inden jeg går i seng om det mon sker i nat, træt af at vågne midt om natten og tænke puuuhhhh jeg har det underligt. Jeg vil bare gerne have min baby ud, og vide at vi begge lander på benene efter fødslen. For den sniger sig godt nok også ind på mig bagfra på den ufede måde. Bliver mere og mere nervøs trods en rigtig god oplevelse første gang. 

Den mangel på fysisk overskud kan jeg slet ikke overskue. Er godt klar over det også bliver hårdt med baby, men please sig det er på en anden måde, synes godt nok jeg er hæmmet, har taget 25 kg på og babyhulen sidder bare midt på maven. Forestiller mig lidt når først baby kommer ud og der ikke er nogen man som sådan skal passe på derinde så hjælper det lidt. Ligenu har jeg bare allermest lyst til at tude! Jeg skal til jordemoder imorgen, og har ingen ide om hvad jeg kan forvente!

 

@MinSkønneSkat, min søn tager det virkelig flot og han glæder sig meget til hans lillesøster kommer ud til os, og hun må gerne være med til at lege med ham og hans bedsteven, det er så sødt når han fortæller om det. Han er rigtig god til at hjælpe mig med at samle ting op fra gulvet, og selv kravle op osv. Hver weekende det sidst lange stykke tid har jeg også kunne tage en lur, bare en time. Så er han kravlet ind i sengen til mig og så har han set en film på Ipaden, det har været guld værd! Syntes vi har været rigtig gode til at tale om hvad der sker og hvad der kommer til at ske. At mor & far også bliver lillesøsters mor & far, og detkan være vi skal på hospitalet midt om natten, eller at der måske kommer en anden og henter ham i børnehaven. Men det er først noget jeg har taget op her inden for den sidste 1,5 uge. Men jeg er rigtig stolt af ham og glæder mig til at præsentere ham for hans lillesøster....

18-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Arh tror ikke der er nogen fare for at jeg føder før dig - men tvivler på at jeg går tiden ud - synes der er optakt til noget nogen dage, og kan somme tider blive i tvivl om det er småveer der starter.. Vi er i hvert fald helt klar til hans ankomst :)

Hvordan har din søn taget graviditeten??

Min knægt har trukket sig en del fra mig synes jeg - det er dog stadig kun mig der kan trøste, mig han ligger sig ved siden af når han kommer ind om natten osv - men hans egen udtalelse er at "Far er den bedste" "Jeg kan bedre lide far end dig mor" "far er min bedste ven mor" "Du må ikke kysse mig mor, det er kun far der må det" osv.. Av Av det går lige i hjertet...

17-05-2014
MinSkønneSkat
MinSkønneSkat

Er heller ikke så hooked på det skal ske i nat, så lad os bare vente til imorgen

17-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

;0) min mand synes det ville være fint at vente til mandag, det forlænger hans barsel lidt

17-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

😘💨kæmpe vestøv...

17-05-2014
Omor
Omor

Stadig intet ;0)

17-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Og godt at høre der er fest i maven. Synes godt nok også det tynger her. SAd en halv time ekstra i sofaen, kunne simpelthen ikke overskue hvordan jeg skulle komme op. Jeg skulle bare sådan tisse og så pressede hun bare helt vildt på!

17-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

;0) bliver sgu nok lettere misundelig hvis du føder før mig ;0)
Også Hvidovre. Første gang var i Silkeborg

17-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Er sleeeet ikke bekymret mere - han er i fuld sving med at øve karate med samtlige af mine organer :) Synes godt nok også det tynger godt nedad efterhånden.. Har en fornemmelse af at det bliver et maj-barn i stedet for et juni-barn, men nu må vi se..

Jeg skal føde på Hvidovre denne gang - hvad med dig Mille?

16-05-2014
MinSkønneSkat
MinSkønneSkat

Tjaah ved jo ikke hvad der er normalt. Jeg plejer at give det en dag eller 2 med væsentlig mindre aktivitet, og så plejer hun at være tilbage i samme mønster. Altså før i tiden. Hvis du er bekymret ville jeg ikke tøve med at henvende mig. Synes jeg har hørt at de er lidt mere stille omkring fødsels tidspunktet, at de gør sig klar, men om det er rigtigt ved jeg ikke, men synes det giver mening.
MSS, hvor skal du egentlig føde henne?

Omor, ja det er virkelig også hyggeligt at lægge lyserødt tøj sammen og de andre tøseting, tror jeg kommer til at gå meget mere tøse amok end jeg lige regner med ;0)

16-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Jaaa vi venter spændt Mille :) Hvis man ikke mærker så meget til bebs her i slutningen - er det normalt??
Det er minimalt hvad jeg har mærket idag og bliver lidt bekymret da han er ekstrem aktiv hele døgnet normalt?

16-05-2014
MinSkønneSkat
MinSkønneSkat

Godt for dig, det er vel også klogt at sparre kræfterne😊. Og SPAM ja måske, men man bliver jo også nysgerrig😍. Btw erdet fantastisk med en tøs efter en dreng, det kan jo ikke blive andet end prinsesse, er sååååå spændt på at høre ( og genopleve det gennem dig, SORRY😄).

16-05-2014
Omor
Omor

Det er der skam ingen grund til Omor ;0) Jeg har bare ikke opdateret herinde fordi jeg tænkte det var på grænsen til SPAM.

Stadig ingen baby, men jeg er slet ikke så ængstelig idag som jeg har været de sidste 2 uger. Tror simpelthen det er fordi de fleste mennesker har sagt til mig "du føder før tid" "når man er anden gangs gravid så går man ikke over tid"

Og jeg mærker hende, men ikke så voldsomt som jeg har gjort tidligere på ugen. Og når jeg så lige bliver lidt for bekymret så gir hun lige et los, så det er dejligt. Men tror også stilheden betyder at hun er ved at gøre sig klar..

Anyways kan ihvertfald mærke jeg er mere afslappet nu hvor jeg har nået termin, så er det lidt ligesom om jeg ikke rigtig har noget jeg skal nå, der kan maks gå 14 dage ;0)

16-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Nu bliver man jo nysgerrig? Ingen opdateringer fra miss fabricius????

16-05-2014
Omor
Omor

Hmmm tjaaahhh, så kan man jo bare blive overrasket hvis det sker før ;0)

15-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Mikas er også sødt synes jeg.
Jeg har givet den ekstra gas idag og sidder nu ved spisebordet og er faktisk ret kvæstet. Imens kan jeg mærke hende derinde og det er jo egentlig meget hyggeligt.

OM, onsdag er måske ikke helt galt det er 5 dage over termin, sådan var det også med Marius. Har date hos jordemoderen på mandag, og der håber jeg på hindeløsning!!

15-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Det er da også et sødt navn :) Lillebror skal hedde Mikas har vi besluttet.. :)

Nå for filan, så er det jo heldigt at mine evner som spåkone er så godt som ikke-eksisterende :)

Ja det ville da Være skønt at komme til verden på sådan en lækker solskinsdag som idag - har lige Været ude med den kommende storebror og kan godt mærke at mine ben og lænd er ved at Være trætte..

15-05-2014
MinSkønneSkat
MinSkønneSkat

Iiihhhh altså MinSkønneSkat, du bliver nødt til at spørge først inden du spår. Lørdag har vi ikke rigtig nogen barnepige, så den er ikke helt go. Hvorfor ikke bare komme idag hvor solen skinner??

Det ender med vi er nødt til at tage storebror med, og så må far og ham sidde ude på gangen og vente imens jeg arbejder. -tror du man kan det?

Hun skal hedde Martha ;0) Hvad med jer? Har I fundet et navn til lillebror?

15-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...