Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Tidlig scanning

Jeg er fulde 5 uger henne i dag og har besluttet at betale for en scanning. Ved godt det ikke er det store der kan ses, men har brug for at vide om det ser ud som det skal inde i maven. Har en SA og en ma bag mig og har på ingen måde løst til evt at gå med noget indeni som ikke bliver til noget. Vil helt sikkert altid ha tidlig scanning. Skal til trygheds scanning når jeg er 7+3 hos Gynægolog og det er rart, men jeg har brug for det nu også synes jeg

15-05-2014
Cindisen
Cindisen
Barn på 3 år og 10 måneder

Tak for alle jeres svar og ja i har helt ret. Jeg blev scannet i går og selvfølgelig kunne der ikke ses mere end det i siger. Graviditeten sidder hvor den skal og helt bagerst i livmoren, slimhinden ser god tyk ud og det er venstre æggestok der er ' skyldig'. Ja det var squ lidt spild af penge og alligevel har jeg det fint med det jeg er glad for det sidder hvor det skal og nu venter jeg på det blir 3 juni med lidt mere ro :-)

16-05-2014
Cindisen
Cindisen

Jeg vil give OM ret. Vent til den dato du har fået i uge 7.
Jeg var til en tidlig scanning i uge 5 og fik at vide der ikke var noget foster og om jeg havde forestillet mig jeg var gravid. 2 dage efter ringede de og sagde jeg skulle skynde mig på hosp., for det sad nok udenfor livmoren. På hosp. skulle der 3 læger og mange følelser til at finde ud af der var noget derinde. Grunden til de havde svært ved at finde det, er efter mit kejsersnit er livmoren bagoverbøjet og fostret sad næsten utilgængeligt. De følgende 3 uger var meeeget lange med scanning 1 gang om ugen, hvor de blev ved med at sige jeg var i uge 5.

Jeg er i dag 20+3 ;-)

Så for mig blev det ikke en trygheds scanning, men en utrygheds scanning med 3 unødvendige uger i helvede!!

Pøj pøj med dig

15-05-2014
Pumba66
Pumba66

jeg er blevet scannet hver 14 dag de første 8 uger. 

ved 5+0 kunne de kun se blommesækken, og det var det, du kan få din læge til at sende dig afsted til den tryghedsscanning på sygehuset. det gjorde min. da jeg sidste år havde et foster i højre æggeleder (blev akut opereret) og 14 dage efter fandt de "tvillingen" som sad rigtig, men selv gik til grunde.

jeg syntes du skal ringe til din læge, og få dem til at henvise dig til sygehuset

15-05-2014
MaleneRegina
MaleneRegina

Ja det har du ret i. Men bare det at høre om det sidder hvor det skal og følger kurven vil være rart

15-05-2014
Cindisen
Cindisen

Kan sagtens forstå dit behov. Du skal bare huske på, at det er usandsynligt at se hjertet så tidligt. Bare så du ikke blir ubegrundet bekymret og skuffet

15-05-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...