Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Min søn slår/dasker folk - what to do?!

Min søn på lige knap 11 mdr er begyndt på at slå/daske. Han har (og er stadig!) altid været glad, nem og fået masser af opmærksomhed både af os, familie, venner og endda fremmede.. Men da han var omkring de 10 mdr begyndte han på at give folk et ordenligt dask med flad hånd lige i ansigtet. Det både mig, far, mine forældre og venner. I dag startede han i vuggestue og der var også en pige der skulle hav et dask over næsen. Er ved at blive sindssyg over det da jeg er bange for at folk så ikke gider ham eller bare ser ham som en voldsom dreng der giver et dask i ny næ. Hver gang han slår siger jeg bestemt nej man må ikke slå og siger så man skal aaah og viser ham hvordan man gør med smil på læben og glad stemme, men det virker slet ikke. Prøver også at lade vær med at give ham for meget opmærksomhed når han slår da jeg tydeligt kan se at det så bare gør det mere spændende. Nogen der har prøvet det samme eller ved hvad jeg ellers burde gøre? Er godt nok træt af det!

15-05-2014
shawn2013
shawn2013

jeg tror det er en form for kontakt og en måde for ham at se hvor grænsen går. da jeg var lille bed jeg meget. det var ikke fordi jeg blev sur jeg bed men det var min måde at vise folk på at jeg kunne lide dem. kan ikke selv huske det men har fået det af vide. det var en pædagog som fortalte min mor at det var bare min måde at fortælle folk jeg kunne li dem og få kontakt på men at min mor måtte prøve at få mig til at vise det på en anden måde. og det er også det i gør med jeres søn. tror ikke i kan gøre det anderledes. håber det er læseligt, skriver fra mobilen.

16-05-2014
morbritt85
morbritt85

Jeg tror I skal hold fast i det i gør! Så tror jeg på at det nok skal gå over... og håber det bliver snart for det gør sindssygt ondt og få sådan en lige Højer med niv i...

16-05-2014
Mor1980
Mor1980

Det er virkelig irriterende!! Jeg sætter ham også når det bliver for meget, kunne bare være rart og vide hvor land sådan en periode ca varer. Men vi må bare holde ud og holde fast :)

16-05-2014
shawn2013
shawn2013

Vores søn gør det samme! Der ud over river han også. Det gør skide ondt! Han gør det kun når han bliver holdt. Han gør det når han bliver sur eller glad. Og nogle gange virker det som om han gør det for at se hvad der sker. Jeg gør præcis som dig. Men hvis han bliver ved så sætter jeg ham ned.

16-05-2014
SaraKruse
SaraKruse

Ja har også af vide at rent pædagogisk så er det det rigtige at gøre og vi bliver også ved og ved, vi har ikke givet op, men for faaaaen hvor kan det trækker tænder ud. Ja jeg har også tænkt at på et tidspunkt så giver en "af de store" i vuggestuen igen, håber bare på at få stoppet ham før det sker. Jeg tænker også det er en periode men synes det ærgerligt han gør det lige når han er startet, håber ikke de kommer til at se ham som irriterende. For han er virkelig let at lege med og gøre tilfreds, så har også tænkt at han måske bare er rastløs og trænger til at der sker noget og helst noget nyt og hele tiden, så på den måde er vuggestuen måske en hjælp. Men tak for svar :)

15-05-2014
shawn2013
shawn2013

Altså for mig lyder det til at du gør det rigtige og det her lyder måske barsk, men det kan være at en dag at han så klasker den forkerte i vuggestuen og at det andet barn dasker igen... og at det så stopper... det har jeg set før at det hjælper... men jeg ville forsætte med det du gør og håbe at det kun er for en lille stund at han gør det...

15-05-2014
Mor1980
Mor1980

Op..

15-05-2014
shawn2013
shawn2013
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...