Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Biopsi

Jeg skal have laver en moderkagebiopsi om en uge. Men jeg er bare så nervøs for at det ikke lykkes dem at kunne scanne mig fordi jeg er lidt overvægt:-/ da jeg var til termins scanning kunne hun nemlig ikke scanne mig på maven, og var nød til at gøre det vaginalt. Men skulle det ikke lykkes dem at scanne mig på maven kan jeg jo ikke få biopsien lavet:-/ jeg håber bare så meget det kan lade sig gøre!!!

16-05-2014
miamaja
miamaja

må jeg spørge hvorfor du skal have lavet biopsi?

20-05-2014
FrkPrincess
FrkPrincess
Barn på 2 år og 6 måneder

Så er jeg hjemme igen. De kunne GODT scanne mig:-) almenligt på maven. MEN, moderkagen lå ikke ikke rigtig som overlægen gerne ville have det, så det var ikke muligt at lave biopsien idag:-( Vildt ærgeligt, jeg havde glædet mig at få det overstået idag, jeg har været så nervøs, og har nærmest ikke sovet i nat. Men jeg skal komme igen om 14 dage, og så burde det kunne lade sig gøre, så er jeg længere henne, så vil jeg være 14+0.

20-05-2014
miamaja
miamaja

De sidste 2 gang jeg har fået lavet biopsien var der ikke noget problem, så jeg må tænke positivt og siger til mig selv at det nok skal gå:) Tak fodi i skriver, det virkelig rat! Jeg skriver hvordan det gået på tirsdag;) kh M

18-05-2014
miamaja
miamaja

Det kunne lyde som om at din livmoder er buget bag over, og derfor er det svært at scanne så tidligt i graviditeten. Jeg er begge gange i mine graviditeter blevet scannet indvendigt omkring uge 12, da min livmoder bøjer meget bagud mod ryggen.

18-05-2014
Tunatut
Tunatut

når man er så tidligt som uge 9, så kan fostret ligge meget lavt og så kan de nogen gange bedre scanne nedefra. det er jo bare en bette fis så tidligt :-)

17-05-2014
tibi5
tibi5

Jeg skal have lavet biopsien, pga nogle ting i vore familie. Jeg er ikke nervøs for selve prøven da det nu vil være 3 gang for mig. Jeg vejre 8kg mere end hvad jeg gjore da jeg var gravid sidst som er 5 år siden. Men da jeg blev scannet der sidst da jeg var 9uger henne skulle ku. Som sagt gøre det vaginalt, og der tog det hende også meget lang tid får at finde den lille, hun sagde at det var fordi den lå meget bagud til.... Ved ikke hvad det skal betyde... Men er meget spændt på når jeg skal have lavet biopsien. Kh M.

17-05-2014
miamaja
miamaja

Jeg vejede 135 kg da jeg var gravid med min store dreng. Der blev jeg både scannet udvendigt og indvendigt til nakkefoldsscanningen. Tror det var for at være helt sikker på nakkefoldsmålingen da den var lidt tyk. Fik en risiko på 1:18 så skulle også have lavet biopsi. Denne havde de ingen problemer med at scanne til. De måtte dog stikke to gange da de stak forkert første gang, men der var de vidst bare uheldige. Held og lykke

16-05-2014
FrkPrincess
FrkPrincess
Barn på 2 år og 6 måneder

Hvorfor skal du have lavet en biopsi?
Lyder mærkeligt at de ikke kan scanne dig fordi du er lidt overvægtig. Jeg har også for meget på sidebenene og har ikke haft problemer. Jeg tror først der er problemer hvis man er stærkt overvægtig, da der så vil være for meget polstring på maven til de kan scanne igennem det. Måske du kan prøve en anden sonograf?
Ærgerligt du skal gå og være bekymret.

16-05-2014
Pumba66
Pumba66
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...