Nattetid

De sidste 2 måneder har været så nemme i forhold til at lægge O til at sove og han har sovet hele natten men nu er historien en helt anden. Han har svært ved at falde til ro og jeg skal have en hånd på ham for at få ham til at falde i søvn. Plejer at kunne lægge ham og så gå ud hvorefter han selv faldt i søvn. Den tid er foreløbig slut. Samtidig vågner han om natten og er vågen i ca 2 timer før han falder i søvn igen ( i vores seng) det har han ikke gjort i mange måneder. Er der andre der oplever eller har oplevet det samme. Han er lidt over 13 måneder. Tar gerne imod råd og erfaring.

16-05-2014
Slot91
Slot91

Det er bestemt ikke usædvanligt for børn at blive mere sensitive og urolige lige omkring deres første fødselsdag, måske er det hvad der sker med din søn lige nu?

Jeg tror det hænger sammen med flere ting:
Dels er de nået til et stadie i deres udvikling hvor de forstår meget men ikke helt har regnet verden ud endnu - dels er de fleste startet i pasning og bliver måske overstimulerede i løbet af dagen.

Prøv at skærme ham lidt i en periode!
Ro, regelmæssighed og renlighed ala 2014: Giv ham korte dage i pasningen hvis muligt, undlad at slæbe ham rundt til alt for meget ( heller ikke i Bilka eller hjem til bedstemor hver dag! ) og lad eftermiddage og aftener være utrolig kedelige!!!

Hvis du ikke mærker bedring i løbet af kort tid synes jeg du skal kontakte læge / sundhedsplejerske. Men håber det blot er en periode 💜

Kh en mor til 3 og en halv!

22-10-2014
Holstebro 76
Holstebro 76

Følger lige med😉

22-10-2014
Baby1214
Baby1214

Op

17-05-2014
Slot91
Slot91
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...