Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Lyden af lørdag

Synes virkelig det er et hyggeligt program. Jeg ser frem til at se det HVER lørdag, det kom ikke i lørdags pga af melodi grand prix. Og da jeg sjov nok tjekkede text tv igår kom det ikke, og jeg troede det var slut, MEN jeg troede også det var lørdag igår. Og idag gik det op for mig at det ER IDAG det er lørdag ;0) Normalt sørger jeg for bettemanden ER puttet så jeg bare skal smække benene op og guffe i mig af hvad vi nu lige har liggende. Men det nåede vi ikke idag, så han sidder stille og roligt ved siden af mig. Hvilke quiz programmer kan i godt lide?

17-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Hmm.. Godt spørgsmål egentlig.. Vi ser faktisk sjældent tv - er mere til Desperate Housewifes- Kongen af Queens-Marathons :)

De gange vi har set et quiz-program er det nok primært Jeopardy (har set det nogle gange de seneste 3 ugers tid) - som knægten synes hans mor er skide god til - og manden virker også tit forbavset c",)

Og så synes jeg "Hvem vil være Millionær" er hyggelig - mest af alt fordi Hans Pilgaard bare er en humørbombe uden lige :)

17-05-2014
MinSkønneSkat
MinSkønneSkat

Tak. Marius så også verden på en mandag, så det kunne da være meget hyggeligt.
Husker heller ikke de 5 dage som et problem med den store. Men nu hvor man har den store at se til også, så synes jeg jeg er en anelse besværet fysisk. Har rundet 25 kg denne gang, men hvad faaaaannnnd de forsvinder vel igen

17-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Har ingen planer om at lave planer! Idag er jeg 2 dage over tid, og er nu egentlig mere rolig end før termin. Men okay 11 dage!!!! Gik 5 dage over med storebror.
Skal til jordemoder på mandag, så må vi se om hun kan trylle.

17-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Nej du ikke det der natteroderi, så venter til imorgen, eller endnu bedre, det starter natten til mandag, og så aflevere manden storebror i børnehaven og så tager vi sammen på Hvidovre og føder, og så hjemme igen inden storebror skal hentes igen.

Her den sidste tid køre vi nu også rigtig meget Disney Junior.

Tør ikke se mere DUM før jeg har født.

17-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Til forsiden!

17-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...