Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mistet lyst til nærkontakt

Hej alle sammen jeg har et problem som er et meget irriterende problem. Da jeg har mistet al og jeg mener alle former for nærkontakt min kæreste går pt på skole over på den anden side af vandet og vi ses kun i weekenden han er meget ked af at jeg hverken giver ham kys, kram eller putter vi ligger under hver vores dyne nu vi har aldrig sex og kan se at det sårer ham rigtig meget og det er svært for ham. Han føler sig slet ikke elsket og det forstår jeg godt. Jeg har sagt til ham at jeg bare ikke har lyst men det udvikler sig til at vi tit bliver uvenner er dette normalt eller hva skal jeg gøre :) ??

18-05-2014
Agger93
Agger93

Jeg har det på præcis samme måde. Men det er ikke fordi jeg ikke har lyst til ham, jeg har bare ikke lyst til sex, nogle gange. Det er super, mega, hyper vigtigt, at fortælle ham det, som det er. Så altså, du elsker ham, men du har bare ikke lyst til sex/put lige nu. Det er ikke engang sikkert, at du er bevist om hvorfor. Men det er ikke hans skyld, og det er vigtigt, at han ved det :-)

21-05-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Det kan sagtens være pga din graviditet! Hvor langt henne er du? Under min graviditet var det desværre min mand der mistede lysten til mig - det var ikke rart.! Men der sker så meget under en graviditet hos begge parter. Jeg havde det derimod som en liderlig teenage dreng :-/ det var heller ikke sjovt! Men prøv at nyd nærkontakten/sex. Når baby først kommer ændre det hele sig atter :-)

21-05-2014
891274
891274

Vi har skiftevis haft lyst/mistet lysten herhjemme under graviditeten og er nu i uge 38+2.
Det har været hårdt i 'tørke' - perioderne herhjemme. Og vi fandt hurtigt ud af at vi begge havde brug for nærkontakt for at komme bedst igennem det.. Så vi lavet den aftale at det hedder mindst 1 gang om ugen. Når en af os har en tørke-periode, så er det den person der bestemmer hvornår og hvordan, for at det bliver mest behageligt for os begge.. Når jeg har haft tørke-perioder har det hjulpet godt med selvforkælelse :), lange varme bade, livretter og ekstra søvn. Ting der giver mig fornyet energi. Min kæreste fandt også hurtigt ud af, at i disse perioder måtte forspillet lige forlængest til det dobble, før min krop overhovedet kunne nå at tænde..

Det er grænseoverskridende de første par gange når man er nød til at 'give efter' for den andens partners lyst. men lad være med at tænke 'ehh nu skal det bare ende i sex, og det gider jeg ikke'. Men snyd kroppen, og bare nyd hver enkel berørelse.. Du bliver overrasket over hvor hurtig du kommer til at nyde berørelserne igen.. Husk at nyd hinanden - det gør hormonerne så meget nemmere!.

20-05-2014
Maagaardbay
Maagaardbay

Ja for mig ændrede det sig hvert fald meget mens jeg var gravid - og bagefter er man næsten for træt.. Men det med at sætte en dag hvor det skal ske er en rigtig god ide :)

20-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 10 måneder

Tak for rådet jeg vil overveje det, skal først se ham i weekenden så har lidt tænktetid :) men kan det være fordi jeg er gravid at jeg ingen lyst har eller? :/

20-05-2014
Agger93
Agger93

Jeg tænker lidt at der må være en årsag til din manglende lyst - måske kender du den slet ikke selv og bør grave lidt dybere i dig selv for at finde frem til årsagen pg derefter løsningen! Vi er mange der oplever at miste lysten, men det er selvfølgelig et problem for forholdet der ikke må være vedvarende! Jeg kan godt forstå din kærestes følelser og ville selv føle mig meget såret i den situation. Så det er nok vigtigt at du er meget åben og ikke mindst ærlig omkring hvad det er der sker i dig. Jeg ville personligt også 'overgive' mig til min kæreste på trods af den manglende lyst og så satse stærkt på at lysten ville vende tilbage når han rørte ved mig. Måske indstil dig på en aften hvor det SKAL være, lav noget hyggeligt/romantisk og sørg for at gør de ting der tænder DIG! Jeg er sikker på at lysten nok skal komme igen, men det kræver et forsøg. Hvis problemet er vedvarende bør du måske tale med læge/sexolog ? Håber snart i er tilbage på sporet. Held og lykke og NYD det nu ;-)

19-05-2014
891274
891274

Jeg har simpelthen bare ikke lyst, det er ikke fordi jeg væmmes for det gør jeg ikke elsker ham jo utroligt højt, er bare bange for det skal ødelægge vores forhold og det vil jeg ikke have :/ jeg tror bare jeg får det dårligt og vil føle mig udnyttet hvis jeg bare lader ham gøre det når jeg slet ike har lyst :/

19-05-2014
Agger93
Agger93

Forresten - når man holder dem hen på den måde, er de jo ret trænende og dermed bliver det ikke nogen lang forestilling, hvert fald ikke her ;-)

19-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 10 måneder

Jeg havde det sådan i lang tid - og min kæreste sagde, så må du bare lægge dig med og lade det ske, selvom du ikke 'gider' og jeg synes det var det dummeste jeg længe havde hørt - men det virkede! Et par gange lagde han op og jeg 'overgav' mig og nu er der gang i det igen, det er jo dejligt, nogle gange er det bare det første skridt der er lidt svært.. Du skriver ikke hvorfor du ikke har lyst men jeg går ikke ud fra det er fordi du væmmes ved ham eller noget ... Held og lykke med det!

19-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 10 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...