Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Jamen hvornår og hvordan?

Håber nogen kan hjælpe lidt! Herhjemme har min søn været blefri om dagen, siden han var 2 år og et par mdr. Dog sover han stadig med bleen og den er altså meget tung om morgenen? - det virker absolut ikke til at det bliver mindre. Han nævner selv at han vil af med den, men ikke noget målfast ønske! Hvornår starter vi på det her - og hvordan? Jeg er pt. gravid, så det med at skulle op flere gange om natten lokker bestemt ikke (er ret hårdt medtaget af træthed)

19-05-2014
Idakaasgaard
Idakaasgaard

Han bliver 5 sidst i August også derfor jeg tænker at han jo er ved at have alderen til det. Men skal måske bare vente og give det den tid det tager.

19-05-2014
Idakaasgaard
Idakaasgaard

Når den er så våd danner han jo ikke nok antidiuretisk hormon om natten. Det styrer man jo ikke selv. Vent til der er tørre bleer om morgenen, sørg for han tisser af lige inden sengetid og evt. begrænse væskeindtag efter aftensmaden. Hvis han er meget tørstig om aftenen må han i stedet i gang med drikke mere om eftermiddagen.

19-05-2014
Budda
Budda

Gør det når du har overskud! Kommer også an på hvor gl han er nu? Køb noget vandtæt underlag. Ved uheld må du så vaske tingene og sig til ham at han er nød til at vågne op og gå på toilettet.

19-05-2014
Maitok
Maitok
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...