Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Min mor er bange for hun ikke ser baby så meget

Hej. Jeg har et lille dilemma så at sige. Min mor bor i nordjylland og jeg på fyn, dette gør at hun går og er nervøs for at hun ikk er ligeså meget med i babys udviklen i maven og når den kommer til verden , end hvad min svigerfamilie vil.. Jeg har prøvet at forklare hende at jeg vil altid ringe sende billeder af mave osv så hun på den måde kan følge med, men alligevel er hun bange for at baby for et større bånd til min svigerfamilie end hende. Er der andre der har oplevet dette eller har nogle råd til hvordan jeg lige tackler dette?

20-05-2014
Jensen1234
Jensen1234

Min mor bor i Kbh, og ser ikke min datter ret meget (hun er 11 mdr nu) 4 gange siden hun blev født i juni 13, da jeg blev fortalte hun skulle være mormor sagde hun at så ville hun komme til Bornholm hvor vi bor 1 gang om mdr. Ja den holdt da også virkelig meget - læs ironi. Og derfor har min datter også et tættere forhold til morfar, bedste, farmor, farfar, faster + oldemor (oldemor ser hun ca 1 gang om ugen) og det skulle ikke undre mig hun som større vil se sin oldemor mere som en mormor.

21-05-2014
Gravid20
Gravid20

vi skyper meget med mine svigerforældre. det har de også gjort med min mands søster og hendes unger. det skal siges at svigerforældrene bor i horsens og søsteren i kbh så der giver det rigtig god mening. vi bor i århus men ser dem ikke så tit så for os er skype virkelig en god løsning. og vores datter på et år nu syntes det er vældig sjovt.

21-05-2014
CrazyTigerSmurf
CrazyTigerSmurf

Udeholdet = udvikler

20-05-2014
TineFroberg
TineFroberg

Vil sige at det da helt sikkert også kommer an på hvordan i har det med jeres egne forældre.. Jeg er vokset op i en meget tæt familie og vil da helt sikkert føre det videre så godt jeg kan. Min mand er ikke helt så tæt med hans familie som jeg er med min. Det tror jeg da også kommer til at påvirke hvordan vores barn udeholdet sit forhold til bedsteforældre :)

20-05-2014
TineFroberg
TineFroberg

selvfølgelig vil dit barn se din svigerfamilie mere, når de bor tættere på... det kræver en indsats fra både jer og fra din mor at få et tæt forhold til baby... men til gengæld så vil din mor være der 100 procent når hun kommer på besøg og så er det helt koncentreret baby tid!! går selv i klasse med en fra Århus som nu bor på Fyn, da hans forældre fik af vide at de skulle være bedsteforældre flyttede de til Fyn... det kunne din mor jo også gøre hvis hun er så bange for at gå glip af noget...

20-05-2014
shanoma
shanoma

Hun vil rigtig gerne flytte til fyn, men da pengene er små er muligheden der bare ikke pt. Dog kæmper hun med at få en pension..  

Har sagt hun altid er velkommen og vi vil så vidt muligt komme og besøge hende så godt vi nu kan..  Jeg føler bare at hun måske gør mere ud af det end det faktisk er.

20-05-2014
Jensen1234
Jensen1234

Jamen det kan da ikke undgåes hvis farmor og farfar bor tættere på, at de får et tættere bånd med barnet, medmindre mormor har tænkt sig at besøge jer oftere end de gør!
Hvad forventer din mor? At i flytter derop, eller vil hun flytte tættere på jer?

20-05-2014
Emma3007
Emma3007
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...