Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

What to do???

Ja som i ved er vi gået fra hinanden.. Min eks lover krig og ballede, nu vil han gå ind og køre alt i stykker i vores fælles hus, som gør at vi ikke kan sælge til den rigtige pris om han gør det.. Han har knust rigeligt indtil videre og han vil forsætte, forsi nu kommer huser til salg.. Han vil sælge, men aligevel ikke, har tilbudt ham at købe mig ud og han overtager det vil han ikke... Han vil ikke noget med samarbejde at gøre, hvad pokkers gør jeg?? Jeg vil sælge eller udaf huset, men ikke med et stort lån i bagagen og det kommer at ske om han vil knuse det hele..

21-05-2014
laksepige
laksepige

Det lyder voldsomt! Nej har ikke læst foregående tråde...

25-05-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

Jeg har ikke mange nye billeder, men har taget igennem tiden mens huset blev istand gjort.. Jeg har anmeldt han endnu engang, så han kommer at hefte for skaden og sin halvdel af lånet (heldigvis) så det ser ikke helt sort ud lige ang lånet. Jeg kan søge erstatning op til 700.000 og jeg søger så meget at jeg står på nul eller plus på kontoen ang lånet..
Politiet var bange for min og pigerners tryghed, så vi er allerde flyttet et foreløbig sted, langt væk fra hvor vi boede, huset som jeg har fået til leje den 1 sep, får jeg i stedet den 15 juni :)

Bonnieogmads: min eks har fået muligheden flere gange at få pigerne og jeg har prøver at bevare "den gode tone" men han er hverken at snakke eller forhndle med..
De strarter i en ny børnehave i næsteuge, hvor reglerner er at kun mig kan afhente dem og nu hvor han er så ustabil bliver de ikke leveret til ham..

Nøj hvor dette er en hård og svær situation at stå i :(

25-05-2014
laksepige
laksepige

laksepige hvor er jeg ked af at læse det her ....håber du har en masse støtte for det lyder bestemt ikke rart :-(

24-05-2014
Hovslund
Hovslund

Ville nok prøve at komme på bedre tale med ham.. Har I børn sammen? Det er så lidt der skal til, for at kommunikationen kan blive god... Her bekræfter jeg min eksmand rigtig meget. Og takker ham for den tid vi har haft... Tror faktisk at det gør verden til forskel... Men rart lyder jeres situation ikke..

24-05-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

Ej for pokker da!!!
Nåede du at få billeder?
Sender kram og tanker

24-05-2014
Pumba66
Pumba66

Naj hans familje kam ikke snakke med ham..
Desværre endte det med at han knuste det hele..

24-05-2014
laksepige
laksepige

Sikke noget møg! Er det muligt at tale med hans familie? Det tyder på han er udenfor rækkevidde i øjeblikket. Jeg håber de hjælper ham tilbage på sporet igen, så I alle kan gå en fornuftig fremtid i møde.
God ide som de andre skriver; tag masser af billeder og gem alt han skriver ig forsøg at holde dig neutral i dine besvarelser.

22-05-2014
Pumba66
Pumba66

Desværre kun kvart, men har boet der i 17 år inden jeg blev klogere og flyttede 😉

21-05-2014
JeanettThorn
JeanettThorn

Jeanett: er du færing? :)

21-05-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Hann ljóðar sum eitt reyvarhol vid stórum R! Fá tær ein advokat beinavegin...

21-05-2014
JeanettThorn
JeanettThorn

Ja sørg for at der bliver taget billeder, gem alt hvad han sender dig af beskeder og sørg for at melde ham hvis han gør alvor af noget. det er vel sådan set hærværk, selvom det halvt er hans hus... han lyder godt nok som om han burde have noget professionel hjælp.... og igen som jeg og mange andre har sagt før, så virkelig stor ros til dig for at du tager ansvar for dit og dine børns liv. husk han er et sted psykisk hvor du ikke kan hjælpe ham, så lad være med at forsøge... løb så langt væk du kan, altså i hvert fald følelsesmæssigt, så du ikke risikerer at blive suget ind i det igen. jeg håber virkelig han snart vågner op og ser lyset, så i allesammen kan komme ordentligt videre.

21-05-2014
shanoma
shanoma

Tag en masse billeder af huset, og kontakt så en advokat og fortæl hvordan din mand opfører sig. En advokat kan vejlede dig i hvordan du skal forholde dig.

21-05-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Jeg er fortvivlet og alt

21-05-2014
laksepige
laksepige
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...