Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Forhøjet stofskifte

Er her mon nogen som har fået konstateret forhøjet stofskifte før eller under graviditeten ? Jeg er netop gået ind i uge 10, og igår ser jeg at min skjoldsbruskkirtel er vokset/hævet. Hvad har I evt fået konstateret af TSH værdi ? Mvh en bekymret kommende mor

21-05-2014
CarinaBK
CarinaBK

Ok tak for jeres svar. Jeg skal til læge næste uge, og så bliver der kigget på blodprøverne. Jeg har bare mødt forskellige meninger til hvor TSH niveauet må ligge når man er gravid. Det skulle være en anden reference end når man ikke er gravid. Det lyder til at det ikke er noget min læge kender til.

23-05-2014
CarinaBK
CarinaBK

Jeg har forhøjet stofskifte og havde det dermed også under min graviditet. Ved ikke lige noget om hvor høje mine tal er, men jeg får da medicin for det. Du behøver ikke være nervøs, for du bliver holdt godt øje med under din graviditet.

22-05-2014
Netsen
Netsen

Jeg fik det efter fødslen. Jeg kan ikke huske tallet, men det var på nippet til at sprænge skalaen. I oktober rendte jeg stadig i t-shirt udenfor og kamsvedte!!! De sagde det var meget normalt og jeg nok ville opleve det igen næste gang. Det varede 1/2 års tid fra 2md efter fødslen.

22-05-2014
Pumba66
Pumba66

Okay, kan du huske hvad dit tal var tilfældigvis ? Bliver bare lidt bekymret når jeg samtidig har en hævet skjoldsbruskkirtel - har ikke været hos lægen endnu.

21-05-2014
CarinaBK
CarinaBK

*tsh selvfølgelig. :)

21-05-2014
Rina_87
Rina_87

Jeg har fået konstateret for højt ths. Havde det også i sidste graviditet og vat til en læge samtale med en overlæge og han sagde at det var fint non og meget normalt og det skulle jeg ikke tænke på. Denne gang skal jeg også til en læge samtale og regner med at få det samme af vide der dom sidste gang. ;)

21-05-2014
Rina_87
Rina_87
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...