Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Fosterbevægelser

Kære alle sammen jeg er en pige på 23 :-). Jeg er gravid i uge 23+4 .. Er begyndt at mærke liv og i sidste uge var det nogle kraftfulde bevægelser , men i denne her uge mærker jeg ham ikke så meget som sidste uge , kan mærke at jeg har læt til tåre og kan ikke finde ro hvis jeg ikke mærker ham inden jeg skal sove.. Jeg er i trivl om de bevægelser jeg mærker i denne uge er ægte da de ikke er kraftige som i sidste uge .. Det skal så lige siges at jeg er første gangs gravid, så er syg af bekymring - skal jeg kontakte min jordmor ?

21-05-2014
Jossie23
Jossie23

Fra uge 24 skal du mærke liv hver dag. Jeg ville ikke være nervøs. Baby har jo stadig rigtig meget plads at tumle rundt på + at du kun mærker spark frem mod maven og ikke imod ryggen :)

22-05-2014
TineFroberg
TineFroberg

Tak for jers svar :-) jeg har lige prøvet det med vandet og mærker ham mere nu, tror bare det ligger til mig at være nervøs da jeg ikke vil miste min lille mand, og så nok fordi jeg er så uerfaren som jeg er,

21-05-2014
Jossie23
Jossie23

Jeg er også førstegangsfødende og begyndte at mærke liv fra uge 16. Det var ikke hverdag.. Jm siger du skal kunne mærke liv hverdag fra uge 24 ( eller var det 28)? Du kan altid ringe og høre ad, bare for at få den indre ro..

21-05-2014
MissRana
MissRana
Barn på 2 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...