Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Familierelateret med min sagsbehandler! 😳

Hej de damer. Er der nogen her som kender til regler/paragraffer/lovgivning ift. familierelationer imellem en borger og sagsbehandler? Jeg er sygemeldt gravid i uge 24 og er sygemeldt med psykisk stress - jeg er nu blevet tilkendt en sagsbehandler i Jobcenteret som er familierelateret til mig og min mand, hvilket jeg finder yderst upassende! Jeg kan se at Jobcenteret bakker sagsbehandleren op og at der derfor ingen hjælp er at hente der! Jeg søger desperat gode råd hurtigst muligt!? (Lige for info, så arbejder hendes kæreste og min mand sammen til daglig - de to er henholdsvis onkel og nevø, de går tit makkere og ses jo også i fritiden som familie. )

23-05-2014
KKoust
KKoust

Chili46: tak.. Uh det ville jeg også synes ville være træls. De burde have pligt til at trække sig øjeblikkeligt, når man er familierelateret! Jeg blev sygemeldt igår med bækkenløsning - så det er jo lidt held i uheld, for nu slipper jeg for min familierelateret/retarderet familiemedlem som sagsbehandler. Jeg er i hvert fald yderst tilfreds og meget glad og lettet over det. Så nu skal jeg prøve bare at nyde så meget så muligt af den sidste del af graviditeten.

27-05-2014
KKoust
KKoust

Jeg kender ikke meget til reglerne, men vil bare sige at jeg forstår dig fuldt ud.. Jeg synes det var temmelig belastende at ringe ind til pladsanvisningen og få fat i min svigerinde (hun var afløser der) selvom hun forholdte sig meget professionelt..

Offentlige instanser og privatliv skal ikke blandes sammen.. Håber snart du får en anden sagsbehandler.

26-05-2014
Chili46
Chili46

Tak MissRana.. Jeg kan desværre ikke finde nogle billeder, men jeg har skrevet en rigtig lang og uddybende mail til min sagsbehandlers chef, så hvis der ikke sker noget ved alle de oplysninger jeg har oplyst chefen om, så tager jeg den videre. Jeg har kridtet skoene og jeg vil ikke finde mig i dette, så de slipper ikke for mig, før de har imødekommet min anmodning om et sagsbehandlerskift.

26-05-2014
KKoust
KKoust

Vis hendes chef billeder fra familiefesterne og øvrige begivenheder hvor I begge deltager pg omgås hinanden. Så er der ikke meget andet at lyve om der. Ellers kan du anke sagen og klage til ombudsmanden:)

26-05-2014
MissRana
MissRana
Barn på 2 år og 8 måneder

Tusind tak, og tak for info nissepige_87. Problemet med sagsbehandleren er ligeledes at hun lyver for sine egne kollegaer og chef, hun påstår at vi slet ikke kender hinanden og at vi aldrig ses! Min mands farbror, som er hendes kæreste, arbejder desuden sammen dagligt og er af og til også makkere på deres arbejde. Vi har nu 3 familiefester på et år, hvor vi begge parter er inviteret - hun påstår stadig hårlakker overfor chefen, at hun ikke kender mig eller ses med mig! !

25-05-2014
KKoust
KKoust

Du må kunne få ret et eller andet sted hvis du fortæller at hun bryder sin tavshedspligt! Det må man kunne melde et sted.

23-05-2014
TineFroberg
TineFroberg

du har ret til at få en anden sagsbehandler hvis du ønsker dette. hvis de ikke vil give dig en anden skal du have afslag på dette skriftligt og derefter klage over afgørelsen

23-05-2014
morbritt85
morbritt85

Du kan finde regler på retsinformation .dk. Det er forvaltningslovens kapitel to, hvor der står om inhabilitet :) og hvis ikke de vil finde dig en anden sagsbehandler, så skal du klage og hvis du ikke får noget ud af det, ville jeg kontakte ombudsmanden.

23-05-2014
nissepigen_87
nissepigen_87

jeg ville klage. det kommer for tæt på i min verden. klag klag klag til de giver dig en ny. ellers kan du ikke tage en snak med hende i det private/civile liv og forklare hende at du syntes det er meget upassende...

23-05-2014
Louise1988
Louise1988

Sagsbehandleren vil ikke melde sig inhabil, da hun intet problem ser i dette!!! Men det er jo selvfølgelig heller ikke hende der skal frittes for personfølsomme oplysninger, til en sagsbehandler som både er familierelateret og som værst af alt, ikke overholder sin tavshedspligt!! Hvad gør jeg når selv den øverste chef over min sagsbehandler ikke vil lytte eller hjælpe??

23-05-2014
KKoust
KKoust
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...