Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Øv menstruation igen :o(

Øv bøv, heller ikke gevinst denne gang, til gengæld menstruation 3 dage før forventet tid :-( Øv øv øv, nu har cyklus ellers ligget fast det seneste halve år for så nu at drille, så er det skisme heller ikke nemt at blive gravid med lillebror/lillesøster. Nogen som har god effekt med de der ægløsningstests? Brugte dem ikke første gang, men kan da være, at vi skal begynde på det nu. Knus fra skuffet MorLise85

24-05-2014
MorLise85
MorLise85

Her blev lillebror eller lillesøster lavet ved hjælp af æl. Har pco så det br en kæmpe hjælp

24-05-2014
Rina_87
Rina_87

Vi brugte ægløsningstests med gevindst.
Som Esiulul siger, så for den bedste kvalitet af soldater, så nøjes med hver 2. dag, de lever i kvindens krop omkring 3 dage, så I burde være dækket ind så.

Det tog os 6 år at få den første og nr. 2 tog 3 md.

Held og lykke.

24-05-2014
Pumba66
Pumba66

Her prøver vi også at lave en lillebror eller lillesøster. Med den 1. tog det ca. 5 Mdr. Uden hjælp. Nu har vi prøvet i knapt et år. Startede med ægløsningstest i sidste mdr. Og der kom det på dag 14. i denne mdr er jeg på dag 16 og har ikke haft udslag på ægløsningstest. Startede dag 12.
Synes de er nemme nok at udføre

24-05-2014
forte
forte
Barn på 2 år og 8 måneder

Bare husk at hans sæd er bedst hver 2.dag og ikke hver dag - den skal lige have tid til at blive super klar igen :) held og lykke!!

24-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 9 måneder

De sidste 5 mdr. har den stået på sex hver dag i ugen ægløsningen, hvor ægløsningen var beregnet til og burde have indtruffet. Udover forventet ægløsningstidspunkt har vi sex hver 2.-3. dag, så vi har ment, at vi måtte have ramt et rigtigt tidspunkt, men desværre nej :-(
Det virkede dengang, jeg blev gravid med vores første, men desværre endnu ikke denne gang. Denne gang var 5. forsøg, blev gravid på 4. forsøg med vores datter, og ved jo godt, at man ikke kan sammenligne, men har nok ubevidst gjort det alligevel.
Tænker derfor, at der måske må mere "drastiske" midler i brug, som fx ægløsningstest, og lagengymnastik må der jo til tests eller ej ;o)

24-05-2014
MorLise85
MorLise85

Lyder nok lidt grotesk men hvad med sex hver anden dag i den uge hvor ægløsningen højst sandsynlig ville ligge? Billigere og garanteret meget mere tilfredsstillende 😝

24-05-2014
JeanettThorn
JeanettThorn
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...