Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Min lille pige sveder meget :-(

Hey tøzzer. Ja som overskriften skriver så sveder min lille pige Extremt meget så meget at det nærmest løber ned af mig og hende når hun lægger hos mig, og det skal lige siges at der kun er højst 16 grader i det rum vi opholder os i mest. Hun er 1. måned gammel men det er altså virkelig slemt alt hendes tøj og dyne bliver helt vådt hvad kan det skyldes at hun sveder så meget? Vi har prøvet at skifte dynen ud med en stofble for det er det tyndeste vi kan komme i tanke om måske kunne virke men nej hun sveder stadig helt vildt. Har os taget hendes temperatur og den er 36 så hun har ik feber ??

24-05-2014
Spunken2013
Spunken2013

Jeg har læst mig til at det først og fremmest er fysisk hårdt for babyer når de ammes (svarer til at vi løber op og ned ad trapper) Er din pige lidt fysisk større end 'gennemsnittet' ? For så sveder de også ekstra. Dernæst læste jeg at barnet kan ligge på en madras som ej er nok temperaturregulerende. Et madras firma, Temprakon skulle lave 'svedevenlige' madrasser til babyer :-)

25-05-2014
CarinaBK
CarinaBK

Hvad har hun på af tøj? Når hun er så lille skal hun helst have noget på da kroppen ikke selv kan regulere varmen. Så bare giv hende en bodystock med korte ærmer eller ingen ærmer :) og ja ikke dyne når det er så varmt. Min søn blev født slut juni sidste år og det var virkelig også hårdt i den varme! Måtte give ham afkølet kogende vand en gang i mellem og ellers bare amme amme amme/flaske flaske flaske. Og husk massere af luft under hagen (til halsen) min søn fik lidt svamp fordi det var så varmt og han bare var lille og tyk. Men så længe hun har gode tissebleer og er fint tilpas er der ikke meget andet at gøre.

24-05-2014
shawn2013
shawn2013
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...