Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Uroligt barn

Jeg har en lille på 6 uger.. Han sover ikke særlig godt, da han tit vågner op efter 20-30 min (af og til pga en prut), derefter vil han ikke falde i søvn igen. Det virker som om han lige har taget en powernap og er derfor tit frisk igen. Han vågner som sagt også tit op pga han skal prutte. Folk siger st det vil de gøre det første stykke tid, men har overvejet en zoneterapeut ? Er der nogle der har erfaringer med ligende?

25-05-2014
KatrineTrærup
KatrineTrærup
Småbørn

Hej. Jeg har en pige på 3.5 mdr. Hun sover heller ikke nok. Hun er meget vågn. Hun kan være vågn i 16 timer og kun sove ind imellem 5 eller 10 min. Hun er født en måned før termin. En eller to dage om ugen sover hun fint. Ellers vågn både om natten og dagen. Vores egen læge har henvist til børneafdeling på sygehuset og vi har fået en tid d. 2. Juni. Jeg håber de har en forklaring på det. Det har været sådan i de sidste to mdr. hvor hun er vågn hele tiden. Jeg håber på at det snart bliver bedre. Ellers vil jeg også prøve zoneterapi.

25-05-2014
Kayhan1
Kayhan1

Har en pige på 6 mdr. der de første 4.5 mdr havde kolik-ligende tilstande, hun var til at trøste, men til gengæld var det alle dagtimerne, og ikke kun om aftenen og sov sjældent længere end en halv time ad gangen. Kunne ikke gå på toilettet, uden hun skreg, kunne ingenting, kun når hun lå på min skulder enten ved at jeg gik rundt, eller hoppede på en fitnessbold, var der ro!!! Vi prøvede zone-terapi, kiropraktor, læge, børnelæge, ørelæge, sygeplejeske, og intet virkede... vi havde bare det der hedder et uroligt barn (high need baby) m. maveproblemer, hjemmesiden babykaos.dk og bogen babykaos, hjalp mig med at finde en balance mellem hendes og mine behov :-) Da hun blev 4.5 måned vendte det og maven gik i orden, har dog stadig en urolig og stædig lille pige, for hvilken der skal ske noget hele tiden og som aldrig sidder stille, men nu en glad lille pige, uden tårer, kun brok :-)

25-05-2014
Johannesen2013
Johannesen2013
Planlægger

Vi havde zoneterapi til vores dreng, sim havde meget mavepine og svært ved st komme af med både prut og afføring, og havde dertil hørende dårligt og sparsom søvn. Vi var til to behandlinger, og han blev stødt bedre efter begge gange. Han jan stadig godt døje lidt med maven, men slet ikke så vildt som før. Nu kan han godt rumme det uden at blive så ked af det. Hans søvn blev også meget bedre. Han begyndte simpelthen at tage længere stræk! Så jeg kan klart anbefale det! 😊

25-05-2014
Kielth
Kielth
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...