Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Fra løn til barsel

Nogen der ved om man selv kontakter udbetaling Danmark når ens barsel fra arbejdet er ved at ophøre eller tar det over automatisk? På forhånd tak.

26-05-2014
Miuse
Miuse
Barn på 1 år og 9 måneder

jeg har pension som arbejds giveren betaler fra min løn inden udbetaling.. her skulle jeg tage valget om jeg ville sætte forsikring igennem dem på standby, selv betale hvad forsikringen kostede om måneden eller beløbet skulle trækkes fra opsparingen..

26-05-2014
FrkGranger
FrkGranger

Lige et tillægsspørgsmål: Og hvad sker med egenbetalt pension, som arbejdsgiveren betaler direkte fra ens løn til pensionskassen? Betaler udbetalingen det af ens barselsdagpenge? Eller skal man bede om det? Kan det udsættes? Erfaringer?

26-05-2014
Maitok
Maitok

Tak ska i ha:)

26-05-2014
Miuse
Miuse

jeg modtog mine papirer meget sent selv om arbejdsgiver havde sent dem ind. Det resulterede i at mine dagpenge blev forsinkede.... godt vi havde lidt penge gemt væk, så regningerne kunne betales. :-)

26-05-2014
barbaralla
barbaralla

Din arbejdsgiver skal give besked til udbetaling dk, om at din løn stopper. Når de har gjort det, får du automatisk et underretningsbrev, som du skal udfylde og sende retur, før du kan modtage barselsdagpenge.
Så du kan jo altid prøve at ringe til din arbejdsgiver, hvis du ikke har modtaget underretningsbrevet, og hører om de har husket at indberette det.

26-05-2014
Tinamn
Tinamn

Din arbejdsgiver skulle gerne have sendt oplysninger til udbetaling Danmark så det kører automatisk. Jeg stolede ikke helt på det, danegæld ofte har hørt om fejl, så jeg ringer og tjekkede :-)

26-05-2014
barbaralla
barbaralla
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...