Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kære mænd, hvad er det egentlig i vil have...

Denne tråd skal læses som en hyggetråd, ikke som at der bliver set dømmende på nogen for vi gør jo alle det vi mener der er bedst for os selv, vores forhold og vores børn.. Egentlig er jeg heldig med min mand, jeg vejer 15 kg mere end da jeg mødte ham, 10 kg mere end da vi blev gift og 6 kg mere end før jeg blev gravid.. Da min mand og jeg mødte hinanden trænede vi begge flere gange i ugen, det gør vi ikke mere, vores sparsomme fritid går på hus og barn som det er for tiden.. Der er en chef her hvor jeg arbejder, hun er i starten af 30'erne og en sindssyg flot pige, køn, veltrænet og godt job, men jeg forstår jo slet ikke prioriteringen af hendes liv (hun tænker sikkert det samme om mig - smil).. Hendes mand arbejder på skæve tider og hun selv arbejder lange dage, tit får de børnene passet ved enten det ene eller det andet hold bedste forældre (hele uger af gangen) fordi både hende og manden har brug for fri til at træne - og jeg synes det er heldigt de ser på det på samme måde. Jeg ved min mand ville stejle hvis jeg 'forlangte/forventede' nogen fra vores familie skulle passe vores datter i en uge, fordi jeg ville arbejde længe og stadig have tid til at træne, tilgengæld affinder han sig så med jeg er lidt tungere end førhen, og jeg har det på fuldstændig samme måde.. Men det er sjovt at lytte til kammerater og kolleger ind imellem, hvor fedt de synes det er når en kvinde tager sig tid til at holde sig selv ved lige og have en krævende chef job, tænk sig at hun har tid til at se så godt ud når hun har 2 børn, og så bliver der skævet lidt til min tunge ende for jeg tager mig da i hvert fald ikke tid til mig selv (noget mange af dem ikke ved er så at jeg har dårlig ryg og faktisk har perioder hvor jeg ikke kan særlig meget andet end passe mit arbejde og min familie - for det hyler jeg ikke ud til alle og enhver).. Det de ikke ser det er al den tid (jeg mener) den slags kvinder går glip af med sine børn.. Men der er jo ikke noget der er rigtig og forkert, vi prioritere bare forskelligt.. Men det er sjov at se hvor forskellige ting mænd går efter ved en kvinde..

26-05-2014
Chili46
Chili46

Du har helt ret Fissan.. Jeg sammenligner bare - hvad kan man sige yderlighederne - hbor jeg srlv repræsenterer den ene del..

Jeg har med mine ryg problemer ikke med for at dyrke nogle former for hårdere motion som det er lige nu, til gengæld prøver jeg at gå tur så ofte som min ryg tillader det og går også til behandling de dage min mand kan hente vores datter.. Og min mand kører cross når han kan passe det ind efter arbejde..

Jeg har også en veninde der rider et par gange i ugen hvor manden jo så passer barnet..

Jeg sammenligner blot fordi de mænd vi har i vores nærmeste omgangskreds er meget som min mand og jeg selv mht at prioritere tid med familien.. Hvor i mod hende fra mit arb prioriterer anderledes.. Hun arbejder meget, får enten børnene passet eller hun henter dem lige til lukketid tsger dem med i fitness centeret hvor de er mens hun styrketræner og så henter manden dem når hun skal til spinning, han fodre dem og når hun kommer hjem skal de nærmest i seng.. Det er ting hun selv fortæller.. Og mange af mine mandlige kolleger synes det er helt fantastisk, mendeter ikke sådan min prioritering er..

28-05-2014
Chili46
Chili46

Enig chili :-) så længe man ikke er ved at falde om, af at gå en tur. Eller er i risikogruppen for stærkt overvægtige. Så vil jeg altid vælge min søn. Jeg vil også hellere arbejde i Fakta, og have tid til min søn, end at have et eller andet prestigefyldt arbejde, og så aldrig se ham :-)

28-05-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Jeg har før haft lederstillinger, men min mand og jeg var enige om at det var ikke lige det jeg skulle søge da jeg søgte job efter graviditeten.. Jo jeg savner nogle af de opgaver jeg havde, da jeg arbejdede som bl.a bidmanager, men jeg savner ikke arbejdstider der ind imellem var fra 6-20 hvis et tilbud skulle være færdig..

Chefen fra mit nuværende job har en times kørsel på arbejde, igår mødte hun kl. 7:15 efter hun havde været til en times spinning om morgenen.. GISP.. Tænker at børnen igen er ved Bedsteforældrene for hun sagde den anden dag at hendes mand havde nattevagt i denne uge så hun skulle aflevere børn..

Mit hjerte vil slet ikke kunne prioritere på den måde overfor mine børn, men det gør det jo ikke forkert..

Ja Majbritt - de ekstra kg ryger af når der er overskud til det, selvfølgelig vil jeg ikke lade mig selv tage så meget på at det er til gene for mit helbred, men så længe jeg har kondi til at trave op og ned af de bakker der er i den by vi bor i, så er det nok ikke så slemt, så er det bare ryg og bækken der skal makke ret :)

28-05-2014
Chili46
Chili46

Jeg ville ikke nedprioritere tid med mit barn på den måde, hvis det var mig (få dem passet hele uger ad gangen) ellers havde jeg nok ikke valgt at få børn. Når jeg endelig går i gang med træningen igen efter fødslen, vil jeg få passet barnet af min kæreste og omvendt.

26-05-2014
Mel0606
Mel0606

Ja sådan er vi så forskellige. :-) Jeg er ligesom du, og det er min kæreste også. Han tager på og taber sig hele tiden, alt efter om han har taget lidt på, eller lige har tabt sig lidt, så han ligger i den samme 10'kgs tab/tag på skala, hele tiden. Mens jeg er naturligt slank, men efter graviditet og fødsel har jeg taget lidt på sidebenene, men jeg vil altså hellere skære ned, og nøjes med slik/sodavand osv 1 gang om ugen i stedet for at sætte mit barn til side :-) og så op et hvis sted, med de ekstra kg ;-)

26-05-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...