Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Rod !!!!

Okay sagen er den at, min kæreste og jeg har været sammen i 3 år d. 1juni. Vi har haft vores op og nedture, men jeg elsker ham utroligt højt, MEN jeg føler ikke samme mere og er begyndt at skrive lidt med andre fyre, en harmløs flirt over nettet. Den ene er begyndt at vække min interesse, han tænder mig på hans være måde og den måde han ser ud på.. Jeg har jo nok tage min beslutning om at gøre der forbi med min kæreste. Han er blevet virkelig sjusket og gider ingenting og jeg keder mig. Vi har på grund af job været i hver vores ende af landet de sidste 3 uger og jeg har ikke engang savnet ham rigtig også alligevel lidt... Jeg er SÅ meget i tvivl om jeg bare skal gøre det forbi eller on jeg vil savne ham for meget. Ham jeg skriver med tænder mig så meget og jeg har virkelig lyst til ham, men hva så når det er overstået? Vil jeg mon så tilbage til min kæreste, fordi at ja, så fik jeg det ud af systemet? Hvordan klare i jer som er alene? Har i været glade for jeres beslutning... Er bare på en måde så træt af min kæreste er så sjusket og til tider meget barnlig. Undskyld det MEGET lange indlæg.

26-05-2014
Mille C
Mille C

Hej Mille.  

Kan huske at du tidligere har lavet et opslag omkring din mand. Det er super træls at det er blevet sådan mellem jer, men tingene ændrer sig selvfølgelig når man får børn. Mit råd til dig er at sætte dig ned sammen med ham og fortælle ham at du er nået til et punkt hvor du overvejer at gå frem ham og mon ikke det sætter lidt fut i ham, hvis han altså gerne vil beholde dig. Synes ikke du skal fortælle ham om den anden mand du har skrevet med, jeg kan udemærket godt sætte mig ind i, at du har manglet bekræftelse fra en mand, for min egen har selv været dum til det efter vi fik vores datter og jeg følte at der var noget i vejen med mig. Jeg fortalte min mand ovenstående og vores forhold har aldrig været bedre :-) Min mand led også af en depression og gør det stadig i dag, men han er kommet rigtig langt.

26-05-2014
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 1 år og 11 måneder

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

26-05-2014
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 1 år og 11 måneder

Tænker lidt. 

Du vil møde nogle nye? Tja men hvad så når du får en ny kæreste og 3 år efter er han kedelig? Man er kun i forelsket fase i ca 2 år. Også aftager den. Så skal man arbejde for sit forhold. 

Min kæreste er heller ikke den type der er spændene og siger nu tager vi ud og spiser eller går en tur osv.. Han er heller ikke den der gør rent. (men hvis jeg siger han skal hjælpe gør han det.) Vi har også haft den der snak gud ved hvor mange gange. Men nu har vi snart været sammen i 7 år.

Tag gerne flere snak med din kæreste og tag selv styring også må han følge med. Hvis ikke finder du jo ud af om du gider at blive ved med at være ved ham. Mænd er ikke tankelæsere de ved ikke at du fx vil ud og "springe i faldskærm". ;)

26-05-2014
putte87
putte87

Det ikke for ham på nette jeg ville gå fra ham. Men for at kunne tænke på mig selv og møde nogen nye. Vi har snakket så mange gange og han siger det samme hver gang. Han godt kan forstå mig og han vil gøre noget ved det, men det gør han ikke. Det var slet Ikke mening jeg skulle skrive med ham der og det var faktisk at jeg søgte nye venner og så skrev han. Dårlig samvittighed det har jeg og så snart min kæreste kommer hjem igen, får han det også af vide.

26-05-2014
Mille C
Mille C

Ja nu kommer der altså et surt opstød fra mig. Normalt er jeg positiv omkring tingene. Men hvordan kan du finde på, at skrive med andre mænd på nettet, når du har en kæreste? Hvad hvis det var ham, der sad og skrev (det må være lidt frækt, når han kan tænde dig?) sådan med en anden pige? Tænkte i de baner, og er så meget i tvivl, om han ville forlade dig, for en net-flirt???? Ja undskyld mig, men jeg synes det er ondt, mod ham! Har du prøvet at fortælle ham hvordan du føler? At du synes han er sjusket, til tider barnlig og kedeligt, og at du overvejer en anden vej? Har i snakket om jeres (tydelige) problem? Hvordan har han det? Har du overhovedet skænket ham en tanke i dit puslespil? Eller er det din egen egoisme der er vigtigst? Selvfølgelig skal man selv være glad og lykkelig, men der er bedre måder at være det.. Du overvejer at forlade ham, for én, du faktisk ikke aner hvem er, men du er bange for, at du kommer til at savne ham? Ej du må vist lige have gang i tænkeren. Frem med et stykke papir, skriv dine følelser ned.. Lav en ''godt vs dårlig'' liste, over de situationer du tænker. -gå fra kæresten -eller blive med kæresten -møde fyren fra internettet -????? beklager hvis jeg virker som en sur ælling, men jeg ved, hvordan jeg ville have det, hvis jeg var kæresten.. fortsat god mandag! :-)

26-05-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...