Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Fjernet den ene æggeleder, andre end mig?

Hejsa Jeg ville høre om andre har fået fjernet den ene æggeleder ved en graviditet udenfor livmoderen ? Og hvad med følgerne bagefter ?? Min historie. Indenfor to en halv måneden, har min kæreste og jeg ikke haft den bedste start på at blive gravid. Jeg blev gravid første gang i december 2013 og i februar 2014 var vi til 12 ugers scanning som viste at fostret var gået til , jeg fik derfor en medicinsk abort, som tog hårdt på mig lige i starten idet man havde gået og glædt sig forberedt sig osv. Da jeg faktisk var nogenlunde ovenpå igen blev jeg gravid igen. Glad blev man og håbet på at dette skulle blive til noget var ikke stort da man lige havde været igennem en træls oplevelse, men hvorfor skulle det gå galt igen? Vi ville ik glæde os til noget før scanningen viste en lille ny på vej. Men så langt nåede vi desværre ikke , heller ik den her gang. Jeg begyndte en morgen i uge 7 at bløde underligt, det var helt mørke rødt ingen klumper eller noget men jeg viste at dette ikke var normalt. Tog til læge men de kunne ikke gøre så meget andet ind at tage en blodprøve også en blodprøve igen en uge efter for at se om tallet steg eller fladt. En scanning var udelukket at komme til fik jeg af vide. Men jeg var lige kørt fra lægen hvor jeg pludselig får så ondt i lysken, den ene side af maven og lænden. Ringer til lægen igen og bliver akut sendt på sygehuset. Denne gang kunne de se jeg havde en masse blod i bughulen og blev akut indlagt, jeg blev opereret og fostret var sprunget i æggelederen som resulteret i at jeg fik fjernet min ene æggeleder. Mit spørgsmål er om andre har prøvet noget lignede og hvad der skete bagefter mht. Ny graviditet.

26-05-2014
Deb23
Deb23
Barn på 2 år og 11 måneder

jeg forstod :)

ja øv øv, det lyder ikke som om at det bliver nemt nu at blive gravid med kun en æggeleder :/

lidt det jeg havde frygtet :( men jeg må vente og se.

27-05-2014
Deb23
Deb23
Barn på 2 år og 11 måneder

Kender en som blev gravid udenfor livmoderen 5 gange også fjernede de den det var galt med. 

Hun havde ikke ægløsning som sådan i den anden da der ikke er/var særlig mange æg. Så ingen ku sige hvor tit hun ville have ægløsning. Lægerne sagde hun ikke kunne blive gravid havde fået taget en masse piller og sådan. og snakket om at skulle tag nogle æg ud og gemme. 

Men en dag blev hun gravid helt af sig selv. (så nu håber vi at det hele er og bliver som det skal være) da vi ved at dette er et stort ønskebarn. Og et lille mirakkel der er sket.

27-05-2014
putte87
putte87

Tak for svar, der er ikke andet for at se hvad tiden bringer, også håber vi bare tredje gang er lykkens gang.

Efter blødningen var stoppet efter medicinsk abort begyndte vi egentlig bare igen eller det vil sige vi beskyttet os ikke også måttet vi se. Jeg nåede at få min menstruation igen ca 28 efter medicinsk abort og 14 dage til 3 uger efter menstruation var jeg gravid igen. Jeg spurgte dengang ude på sygehuset om vi skulle vente. Men fik at vide at kroppen selv vidste hvornår den var klar, var den ikke klar blev man ikke gravid var den klar blev man gravid. Men desværre endte min anden graviditet ikke så godt. Håber det går meget bedre for dig. Og selvfølgelig gør det det, men I skal selvfølgelig være klar til at prøve igen :)

26-05-2014
Deb23
Deb23
Barn på 2 år og 11 måneder

jeg har en veninde som også har fået fjernet den ene æggeleder af samme grund som dig. umiddelbart betyder det vist nok at eftersom dine æggeledere sender æg af sted på skift, vil du kun have ægløsning hver anden cyklus og derfor kun kunne blive gravid der. min veninde er så heldig at begge hendes "skyder" hver gang og kan derfor blive gravid ved hver cyklus, men det er vist lidt sjældent at man er sådan indrettet, desværre... må jeg spørge om noget??? jeg har lige været gennem samme tur som dig med nakkefoldsscanning og medicinsk abort... må jeg spørge dig hvor lang tid der gik efter aborten før i igen gik i gang med at prøve??? havde en SA ved min allerførste graviditet, blev gravid igen i første forsøg og har nu en dreng på to år. nu er vi i gang med projekt lillebror /søster, men første forsøg endte så med en MA efterfulgt af denne medicinske abort. tænker at vente til jeg igen har haft menstruation og så prøve igen der efter. fik du noget af vide om det??? håber snart det lykkes for jer! kram.

26-05-2014
shanoma
shanoma
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...