Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Første pasning?

Jeg har en datter på halvanden måned og far og mig vil gerne til rock under broen (på det tidspunkt er hun 2 måneder) det er første gang hun skal passes, og skal være på flaske. Er lidt nervøs for hun ikk vil ta mit bryst igen ? Det er ca fra kl 17 til ca 9 morgen så det er ca 4-5 gange hun skal have flaske. Brudte jeg blive hjemme eller hvad ? (Turen bliver uden druk)

27-05-2014
anner89
anner89

Vi har aftalt vi ikk Tarm afsted, men Tarm ud og spiser i stedet. Så får vi lidt tid sammen selv :)

29-05-2014
anner89
anner89

Jeg er lidt delt (så godt din kommentar med at blive hjemme) På den ene side, ville jeg aldrig selv tage afsted i så lang tid - specielt ikke om natten. Det er med putning, natterenderi mm, og det ville jeg ikke byde en babysitter (sviger/mor, søster osv) og heller ikke min søn, da han har brug for mig om natten, han panikker fuldstændigt, hvis det ikke er mig der tager ham om natten. Han er 8 måneder nu. Han er blevet passet i 5 timer, én gang da han var 5 mdr, og der sov han de 3 af dem. Og ellers er han blevet passet i 3 timer da han var 2-3 måneder, da vi gerne ville fejre min fødselsdag og vores månedsdag, med en tur i biografen. :-) På den anden side.. Så kender jeg jo ikke jeres barn, og det kan være, der slet ikke er brug for én bestemt om natten? Eller at der ikke er putte-problemer. Det handler også om, hvordan du har det med det, og om der er mulighed for, at tage hjem, hvis det brænder på? Det er jo helt op til jer. Men hvis nogle skulle passe min søn med overnatning, ville jeg invitere den person hjem, så de kan overvære putningen et par gange, og prøve selv, først :-)

28-05-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Jeg er stik modsat de andre, min pige var 2 md og 5 dage da jeg tog til bryllup og hun overnattede hos svigerne, og det gav mig mega meget overskud at gøre det! Men hun får også flaske konstant så det er nok lidt lettere :)

28-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

Farmand passede her da K var 1 mdr gammel. Og det fik hun også flaske. Det gik fint og hun suttede fint ved mig bagefter. Men jeg var også kun væk i 8 timer.....

28-05-2014
lena_berry
lena_berry

Tak for jeres ærlige svar :) jeg bliver hjemmer. Vil ikk risikere at amningen går i stykker :)

27-05-2014
anner89
anner89

Jeg ville nok også blive hjemme. Da min søn var i den alder blev han maks passet en halv times tid, måske tre kvarter hvis det trak ud. Bare lige så jeg kunne komme ud og handle eller lignende.

27-05-2014
Mairim
Mairim

personligt ville jeg blive hjemme. Jeg kan ikke få mig selv til at tage væk mere end max et par timer overfor min søn som knap er fem mdr. men du skal følge din egen mave fornemmelse, det er som regel det bedste. ..

27-05-2014
Louise1988
Louise1988

Jeg ville ikke turde tage chancen, beklager, det er nok ikke det du vil høre ;).

Jeg synes helt ærlig også, at det er meget tidligt at få baby passet, hun er jo stadig så lille.

27-05-2014
Callidus
Callidus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...