Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Libero på Tenerife?

Hej - tja, som overskriften siger, har jeg et spørgsmål - Har de Libero bleer på Tenerife? ;-) Har prøvet at undersøge det på nettet, men finder ikke rigtigt noget konkret svar. Håber, at nogen ved det :-D

29-05-2014
3eNgLeBøRn
3eNgLeBøRn

Da vi var på Gran Canaria havde de både Pambers og Huggies bleer. Huggies var faktisk, der biligere end her hjemme. Men det er forskelligt fra ø til ø og by til by på øen. Vi har ikke kunnet finde vådservietter uden parfume så det har vi altid med hjemme fra.

Nogle gange skal man kigge på hvem producenter er og ikke hvad mærket hedder. Fx er Rema bleere produceret af Bambo/Abena som et privat label mærke, men Bambo/Abena producere også deres eget mærke. De to bleere er stort set ens.

30-05-2014
CiciBJ
CiciBJ
Graviditetsuge 31

Tak, for svar - Jeg tror, at konklusionen må blive, at vi tager med selv :-)

29-05-2014
3eNgLeBøRn
3eNgLeBøRn

Tag selv med... for hvis de har er prisen nok også skruet vildt og.. vi tog selv med og som en anden skriver så er der mere plads når I skal hjem ;-) god ferie :-)

29-05-2014
Mor1980
Mor1980

Vi købte nogen der hed Dodos da vi var på Mallorca. De var uden parfume og super gode.
Man kunne også få Huggies, men de var så dyre. Det eneste det ikke er lykkedes mig at finde sydpå er vådservietter uden parfume. Selv apotekerne havde det ikke.Så det havde vi med hjemmefra.....god rejse

29-05-2014
februar17
februar17
Barn på 3 år og 9 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...