Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vågner tidlig😱

Kære gravide mødre, jeg er 19år, og ca uge 11+ men har ikke været ved lægen endnu, fordi de har lukket. Men her på det sidste er jeg begyndt at vågne tidlig, omkring 6 tiden, vågnede imorgen kl 06:16, og tænkte nu holder det. Jeg vågner uden nogle grund. Kan det have noget med at gøre jeg er gravid? Og hvorfor? Hav en dejlig dag og lækker weekend :-)

30-05-2014
Mettebnor
Mettebnor
Baby på 9 måneder

Det lyder godt :)

01-06-2014
Louisejosefsen
Louisejosefsen

Tillykke med din graviditet :-)

Jeg vil så mene, at det skyldes du er gravid. Er selv førstegangs gravid og i uge 22. 

Siden jeg blev gravid har jeg også sovet utrolig let og vågnet x mange natten igennem. Nogle gange for at tisse og andre gange helt uden grund. Jeg vågner også ofte tidligt uanset, hvornår jeg er gået i seng. 

Jeg har snakket med min jordmoder om det og hun sagde, at så længe det ikke var "sygelige" symptomer i forbindelse med ens graviditet, så skulle man bare betragte det som helt normalt :-)

01-06-2014
cguld
cguld

Tak for svarene. Jeg skal til læge i morgen Louise, så regner jeg med at finde ud af med lægen hvad der så skal ske :-)

01-06-2014
Mettebnor
Mettebnor
Baby på 9 måneder

Har hørt at det kan være ens krop der forbereder sig til at bebs kommer

30-05-2014
forte
forte
Barn på 2 år og 8 måneder

Jeg plejede at være et B menneske, indtil jeg blev gravid :) Nu vågner jeg som regel ved fem-seks tiden, selvom jeg har gået sent i seng.

30-05-2014
Mel0606
Mel0606

Kan du ikke blive henvist til en anden læge? Du skal jo til nakkefoldsscanning, som kun er mulig at lave indtil uge 13 eller 14 mener jeg. Angående det at vågne vil jeg mene det er normalt. Gjorde jeg også, og gør det stadig. Nogle gange fordi jeg skal tisse og andre gange er der heller ingen grund :) så det tror jeg bare du skal vænne dig til. Men stort tillykke med graviditeten :)

30-05-2014
Louisejosefsen
Louisejosefsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...