Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

huff, hvor jeg støder i mange mure nu! Er helt opbrugt nu..

de mure i støder mig i nu er økonomiske problemer!! Jeg fandt et hus at leje og kan allerede flytte ind om 14 dage (YES) Jeg søgte hjælp til pigerne og mig selv (YES) Jeg har søgt offentlig hjælp angående at få start hjælp med møbler (YES) Har søgt børnebidrag og børnepenge (YES) Har forståelse af nogle helt fantastiske veninder og en kammerat, mine brødre samt forældre og min arbejdsplad. Og selvfølgelig kommer det sidste store problem, nemlig at jeg kan ikke komme af med mit navn i huset og lånet da min eks nægter at skrive under på at købe mig ud, han nægter at sælge huset, han nægter at give mig adgang til huset, men forlanger af banken at jeg betaler halvdelen af lånet!! Dvs. at jeg bliver trukket for halvdelen af lånet, han bor inde i huset, bruger det som sit eget osv.. jeg ringede så til min rådgiver idag, om at jeg nægter at betale ind til huset så længe HAN bor derinde.. Men skal nok betale når han FLYTTER. jeg spørger så hvordan jeg skal klare at forsøge mig og pigerne, om jeg også skulle betale ind til lånet, (om han flytter så har jeg mulighed at leje huset ud i 2 etager, så det løber økonomiskt rundt for mig)  men naj hvad svarer (ja undskyld - det dumme svin mig) du bliver nødt til at tænke over din eks kæreste pykiske ustabile tilstand og hvad er bedst for HAM?? Spurgte så hvem skal tænke på PIGERNE?  gav ham tre muligheder (Hvilket han vidste på forhånd blev) 1. jeg ringer til politiet, så vi (forsikringen og banken) kan komme ind at vurdere skaden på huset, så muligheden for at sælge bliver igen! (det vil han ikke, da det er en meget lille by) 2. Jeg ringer til en advokat, gør alt for jeg hurtigt kan få mit navn væk fra huset og lånet! (det vil han helst ikke, da det kan give økonomiske problemer får min eks) 3. Han går med til at jeg IKKE betaler ind til huset, så længe min eks bor der! (Her bad han mig skrive sig en mail, med mit ønske om ikke at betale så længe han bor der) Jeg har gjort det, ellers har jeg slet ikke råd til at bo alene med pigerne og give dem mad osv.

30-05-2014
laksepige
laksepige

få fat i en advokat, tjek dine muligheder angående huset, få en ejendomsmægler til at vurdere huslejen og få lavet i samarbejde med din advokat den kontrakt at han skal betale halvdelen af huslejen til dig, da du har retmæssig ret til at få husleje fra ham af ! hvis ikke han vil det kan han godt komme i retten for det og han ender med at skylde dig penge :)

31-05-2014
Ellah91
Ellah91

Jeg har ikke læst alle svarene. Jeg mener altså bestemt, at han skal betale dig husleje! Han bor i halvdelen af dit hus. Jeg har set det i luksusfælden. Det var lidt den samme situation som din. Prøv at undersøge det :-)

31-05-2014
3eNgLeBøRn
3eNgLeBøRn

Jeg må nægte at betale ind til lånet ellers har jeg ikke mulighed og råd at forsøge mig og pigerne..
Fruchikade: har du så et samarbejde med din mand? Min eks nægter al form for samarbejde, huset kan ikke sættes til salg, lejes ud osv
Jeg kan ikke stå på side linjen og vente et par år og håbe han kan give sig og iden periode hverken kunne tage mig af mig og pigerne

31-05-2014
laksepige
laksepige

Jeg har selv et hus til salg som min eksmand bor i, opsøgte en afvokat og fik følgende af vide. Da vi hæfter 50/50 for huset skal jeg betale min del af lånet, ejendomsskat samt forsikring. De faste udgifter el, vand, varme osv skal den part der bor i huset betale og desuden skal han betale husleje for at bebo din del af huset. Jeres ejendomsmægler kan give et bud på hvad jeres hus kan lejes ud for om måneden og han skal så betale dig halvdelen af dette beløb. Der er en meget lang retspraksis for dette så han kan slå sig lige så tosset i tøjret som han vil... Sådan er reglerne bare. Pøj pøj med det.

31-05-2014
FruChikonde
FruChikonde

Jo jeg bor på færøerne.. Den skal helt klart chekes, tak for input :)

30-05-2014
laksepige
laksepige

var noget med du bor på Færøerne ik. kan statsforvaltningen hjælpe der. mener jeg har læst et sted om at du kan søge om ikke at skulle betale til huset så længe du ikke bor der og nægtes adgang. mener det var statsforvaltningen som ordner det.

30-05-2014
morbritt85
morbritt85

Ja jeg ved godt det, havde ikke mulighed at ringe til en advokat idag, da de havde lukket, men vil ringe på mandag og høre hvordan/hvad jeg skal gøre

30-05-2014
laksepige
laksepige

ja blev vidst nok lang..

ved godt at det nok er dumt at ikke betale, da min del så bare vokser.. Men min eks skal ikke have det godt på den måde..!

30-05-2014
laksepige
laksepige
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...