Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gravid på trods af spiral

Hej alle Jeg er blevet gravid på trods af spiral. Vi har været - og er egentlig stadig meget i tvivl om bebse skal blive en del af familien. Hjertevarme og økonomi skal vi nok kunne klare, men der mangler værelser og hvor meget vil det gå ud over de to store på 6 og 9? Samtidig er der 50 % risiko for at få en svagsynet/blind dreng (genetisk betinget øjensygdom). Vi er nu nået frem til, at hvis fosteret bliver hvor det skal efter spiralen får lov at blive, så bliver vi en familie på fem ❤️ Jeg kan slet ikke forlige mig med tanken om abort - kun hvis den sker naturligt. Men må indrømme, at jeg lige nu - godt ramt af kvalme - ønsker graviditeten langt bort. Samtidig mangler jeg info om hvad der skal ske, når spiralen skal fjernes. Jeg skal til forundersøgelse på onsdag og det eneste jeg fik af vide var, at det er et kompliceret indgreb - hvad det end vil sige?! Nogle som ved noget mere om hvad jeg kan forvente? Mange hilsner fra - Morianne

31-05-2014
Morianne
Morianne

Hvor godt. Tillykke

04-06-2014
tinatn
tinatn

Lige en Update 😉

Spiralen er nu fjernet uden problemer og jeg er i dag 6+1 med samme risiko for abort som alle andre. De forstod godt, at jeg var blevet gravid på trods af spiralen - den var gledet ned - højst sandsynligt pga kraftige menstruationer.

Nu tør jeg begynde at glæde mig igen!

Knus og tak for jeres input!

04-06-2014
Morianne
Morianne

Min

har de ikke kunne finde, så frygter stadig, at den er der inde nogen gang, og den kan gør skade, og efter jeg/ vi tog besluttede om at beholde den lille, lettet det bare og var den rigtigebesluting . Jeg var også opmærksomhed på min krop , og gik tid på wc, for at se om jeg blødte, og når jeg havde ondt som du skriver, men det jo fordi det vokser. Hvor lang er du henne,

02-06-2014
tinatn
tinatn

:0)

02-06-2014
Morianne
Morianne

Tillykke med graviditeten, tinatn!

Har din spiral fået lov at sidde, eller er den blevet fjernet?

Efter vi er blevet enige om, at gennemføre graviditeten kan jeg mærke der er faldet mere ro på mig. Det er den rigtige beslutning!

Men jeg er så fokuseret på min krop og dens reaktioner hele tiden lige pt. Hervard været til familiefest i dag og kunne næsten ikke holde det ud, for hver gang jeg spiste fik jeg ligesom nogle jag gennem maven og frygtede hver gang, at nu begyndte jeg at abortere. Ligger vågen nu af samme årsag :(

Det må godt blive onsdag ret hurtigt!

Hilsner fra
- Morianne

02-06-2014
Morianne
Morianne

Jeg havde en homon spiral, så det kom bag på mig da min krop begyndte at opfør sig mærkelig og min spiral sad i oktober da jeg var ved læge,men min var så fald ud uden jeg har opdaget det, og som dig , kunne jeg ikke klar tanken om en abort,, så nu venter jeg nr 4 til november, og min kæreste første, og han glæder sig, også mig, selvom, det ikke lige var planlagt.

01-06-2014
tinatn
tinatn

Hej Fissan

Det er en kobber og jeg er sikker på den er der endnu - jeg kan fint mærke snoren :0)

01-06-2014
Morianne
Morianne

Jeg blev også gravid på kobberspiral. Fik min revet ud, da det muligvis kunne fremprovokere abort. Jeg skulle nemlig have en abort af flere årsager. Men det lykkedes ikke ved blot at fjerne den. Så jeg kom på sygehuset, hvor de sagde, at de flere gange havde set kvinder blive gravide på kobberspiral - men havde endnu aldrig haft et tilfælde, med brug af hormonspiral. Så den fik jeg :)

01-06-2014
Chadjim
Chadjim

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

01-06-2014
Morianne
Morianne

Christgaard, gik du så til ekstra kontrol i løbet af graviditeten? Jeg har læst, at der er stor risiko for en sen abort hvis den bliver siddende og tror nu efterhånden vi håber lille blob bliver i hulen alle 9 mdr :0) Jeg er noget spændt (læs skide nervøs!) for hvad der skal ske på onsdag.

01-06-2014
Morianne
Morianne

Mener at huske at TerminSep ( i tvivl om brugernavn, men noget lign) der netop har været det igennem.

01-06-2014
Omor
Omor

Ingen med erfaringer?

01-06-2014
Morianne
Morianne
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...