Jeg er lidt frustreret...

Jeg har en søn på seks uger og han vil ammes hele tiden. Jeg har talt med sundhedsplejersken om det for nogle uger siden og hun foreslog at vi gav ham modermælkserstatning i en kop efter hver gang jeg har ammet ham. Jeg har også gjort det, men ikke den sidste uges tid for han vil ikke rigtig have det og jeg føler jeg tvangsfodrer ham. Og bagefter vil han alligevel ammes (han laver suttebevægelse og er først glad når jeg lægger ham til) Vi øver og øver med sutten, men uden den store succes. Jeg prøver at strække den så længe jeg kan inden jeg ammer ham igen, men for det meste går der ikke engang en time. Og det er jo også synd hvis han er sulten, men han er jo bare ikke rigtig interesseret i modermælkserstatningen og han har i gennemsnit taget 300 g på om ugen. Jeg ved ikke rigtig hvor jeg vil hen med opslaget. Føler mig bare frustreret og som en dårlig mor, for jeg har vel selv vænnet ham til at ligge ved mig hele tiden. Nogle der har det som jeg?

01-06-2014
Netsen
Netsen
Barn på 2 år og 5 måneder

Tak fores svar.
Jeg tror bare ikke han er sulten. Tror mere det er fordi han hygger sig ved mig. Skal holde ham vågen mens jeg ammer ham, for han falder hurtigt i søvn. Og så snart jeg har lagt ham fra mig, vågner han og bliver sur fordi han ikke ligger ved mig.
Jeg nyder skam også at amme ham, men synes det er hårdt når det står på i flere timer, selvfølgelig med pauser. Det gør mig frustreret når jeg ikke har mere mælk og prøver at underholde ham, men ofte efter en halv time er der ikke meget at gøre andet end at lægge ham til. Han er åbenbart ikke en der har brug for så meget søvn.
Vi øver og øver med sutten. Vi har købt mange forskellige, så mon ikke det lykkes.
Jeg fik en bæresele i weekenden, så tænker at den nok også vil hjælpe mig lidt. Når man er vant til aldrig at sidde stille, er det hårdt bare at sidde og se på støv og rod.

Men jeg er glad for at jeg ikke er den eneste og jeg tænker at det nok skal blive bedre :)

02-06-2014
Netsen
Netsen

Min Sundhedspl fortalte at det er meget normalt at det kommer en "ammekrise" omkring 1 1/2 - 2 1/2 mdr alderen, hun forklarede at det kunne føles som om man ikke havde mælk nok, og så handlede det bare om at ligge til og ligge til, evt gå i hi i nogle dage måske op til en uge, og så bare amme der ud af.

02-06-2014
zille86
zille86

Og jeg havde det ligesom dig, og det bliver bedre, har det stadig hårdt da han ikke sover rigtig i løbet af dagen men heldigvis de der 4-5 timer om natten og han spiser os hver anden time ihvertfald i løbet af dagen, nogle babyer er bare mere sultne end andre = ]

02-06-2014
Skyggekoen
Skyggekoen

Min søn er 7 uger nu og i starten og et par uger frem hang han osse hele tiden ved mine bryster fandt så ud af at det var grundet sult, han bliver ikke mæt af min mælk så jeg gav ham flaske og ammer ved siden af, for det skal jo være en positiv ting at amme og have sit barn hos sig

02-06-2014
Skyggekoen
Skyggekoen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...