Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ondt ifbm. Æggeløsning efter KS ?!

Jeg fik KS i september og havde de første mange måneder svære underlivssmerter (i maven). Min læge har ikke kunne hive nogen forklaring og det gik også i sig selv ifbm at jeg fik menstruation igen. Jeg har siden KS også været generet at meget slimet og klart udflåd i perioder. Nu syntes jeg at samme ulidelige smerter og store mængde klart udflåd er vendt tilbage og jeg tror det er kommet ifbm min æggeløsning. Jeg undres bare....... Det skal vel ikke gøre så ondt at have æggeløsning! Og hvorfor gør det Så ondt og hvorfor alt det mærkelige udflåd ? Har i nogen bud el har måske oplevet lign.? Er ved at blive vanvittig over at min læge ikke kan hjælpe!

01-06-2014
891274
891274

Har lige været til doktor pga smerter omkring mens men også ved æl. Skal i første gang til gynækologisk undersøgelse hos min egen læge, og få tjekket at alt ydre er som det skal være og derefter højst sandsynligt til det helt store undervognstjek for bla at få tjekket for sammenvoksninger efter fødslen. Ville klart dele den med min læge.

02-06-2014
Omor
Omor

(null)

02-06-2014
891274
891274

Hej. Jeg har også mega ondt når jeg får æl. De helt så det skærer niver og virkelig giver mig nogle jag så jeg ku falde i knæ. Ved ik om der har noget med dit ks at gøre. Jeg har født normalt begge gange.

01-06-2014
nullehaj
nullehaj
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...