Sove rytme.

Hej. Min datter er lige blevet 4 uger og har haft en rigtig god sove rytme fra start af. Når hun sov, sov hun i hvert fald mellem 3-4 timer ad gangen. Pludselig fra den ene dag til den anden stoppede det og nu sover hun kun 1 time ad gangen også vågner hun og vil have mad også sover hun igen. Er der andre som også har oplevet sådan en voldsom skift i sove rytmen? Evt nogle gode råd så hun kan sove mere?

02-06-2014
Kimmiehede
Kimmiehede
Barn på 3 år og 10 måneder

Jeg tænker at hun ikke bliver mæt nok og derfor vågner. Min søn halvsover når jeg ammer ham, så selvom jeg ammer en time er det ikke sikkert han bliver mæt. Er hun vågen når du ammer? Jeg har også prøvet at supplere op med modermælkserstatning efter hver amning.
Men jeg synes også de første 14 dage gik nemt og smertefrit. Min søn er seks uger nu og sover stort set kun om eftermiddagen og om natten. Men som zille86 skriver, så er der bare ikke meget rytme.

02-06-2014
Netsen
Netsen

Man kan ikke forvente at så lille en baby har nogen rytme, vores dreng er også lige blevet 4 uger, og han sover som viden blæser, og ammes ligeså, det skal nok komme at de kommer ind i en sove vågen spise rytme.

02-06-2014
zille86
zille86
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...