Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

En bølle

Min datter er en værre bølle. Hun niver og slår de andre børn i dagplejen og hun er kun 14 mdr. Dagplejemoren har kun haft min datter og en dreng endtil for er par uger siden, hvor hun fik 3 gæstebørn. Ham hun er der fast med er der intet med og han bliver aet og kysset. Men de andre får nogle bank. Specielt en anden lille pige. Jeg kan ikke tolerere det. Nægter at have sådan en møg unge. Hvad gør jeg ?

02-06-2014
lena_berry
lena_berry

Det samme gør min søn på 11 mdr. En pige i vuggestuen kan ikke kravle eller noget endnu det som om hun lige får nogle dask for som om "hvad kan du" agtig. Og så prøver han grænser for hvad der er rigtig og forkert og hvilke reaktioner han/hun får fra den voksne. Så du må vise hvordan man ser og bare blive ved det skal nok gå over :)

03-06-2014
shawn2013
shawn2013

Tænker det nok skyldes at opmærksomheden nu bliver delt. Vil mene at det er vigtigt at der bliver sagt fra og at dp, får legen på ret spor. Det er ihvertfald det vi gør herhjemme når E (19 mnd) slår på O. E gør det især når O er trodsig eller er højrøstet og tænker det eren reaktion på at han stjæler opmærksomheden eller prøver på det. Det sker fx ofte når i piber over at E ikke følger hans leg. Som regel forsvinder det når jeg lokker ham til at vise hende legen.

02-06-2014
Omor
Omor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...