Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Fuldtidarbejde og små børn

Hej Hvordan får i andre et fuldtidjob og 2 små børn ( Eller flere ) Til at køre rundt, for har nu en søn på 3 år, og er ved at forsøge på nr 2, og tænkter at jeg tit lige skal et eller andet, der har noget med min søn at gøre (læge, tandlæge, syg osv.,) Hvordan gør i andre med 2+ børn? Jeg arbejder 45 minutter væk, hvorfra vi bor.

03-06-2014
Millakat
Millakat

Så det kan lade sig gøre, planlægning skal bare være lidt større kan jeg høre :) Rigtig mange tak for alle svarene, det beroligere lige lidt mere, har som nogle af jer, os en daglig rutine, og faste handle dage osv, og læge og diverse ting bliver lagt så sent på dagen så hurtigt, har overvejet og det hele kunne lægges en fredag, så man kunne holde hele dagen fri :)

04-06-2014
Millakat
Millakat

Nå ja og så bruger vi en time hver weekend på at tale een kommende uge igennem.

04-06-2014
Omor
Omor

Planlægning! Vi har skiftende arb tider begge 2, så det er om at se min en måned ud i fremtiden. Vi har fælles og hver for sin kalender på iPhone så vi hele tiden kan følge med. Yderligere holder vi stort set kun de 3 ugers sommerferie sammen resten er rent tilfælde hvis det lander samtidigt da jeg arb søn og helligdage og ikke kan få fri, mens min man som regel kan får fri. Det er hårdt, men det vidste man vel godt før man fik børn. Min søs og hendes kæreste har en stor whiteboardtavle hvor de skriver ALT på.

04-06-2014
Omor
Omor

jeg har netop fravalgt at have 37 timer med tre børn og nu er jeg også blevet enlig så har brug for mine hverdags fridage til at ordne alt det praktiske :O)

men vil mene at så trækker man også på feriedagene.....

03-06-2014
Hovslund
Hovslund

Et lille hint til jer som bor i københavn og omegn, nemlig.com er supermarked på nettet og super dejligt! Sparer en masse tid og at slæbe det op :) helt sikkert jeg fortsætter med det når nummer 2 kommer (ikke planlagt endnu) da jeg godt kan se tiden er knap :)

03-06-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

Min mand er studerende med få timer på skolen om ugen, så han trækker det største læs. Jeg arbejder 37 timer, men kan flexe så jeg selv styrer mine timer. Har en børnehave dreng på 5 og dagpleje pige på 9 mdr

03-06-2014
tennapavia
tennapavia

Det er en udfordring, kan slet ikke se hvordan vi nogensinde skal få nr. 2. Min mand arbejder i udlandet og er væk 3 uger af gangen, så allerede med en er det vanskeligt. Så er lige med på en "læser" :)

03-06-2014
februar17
februar17
Barn på 3 år og 9 måneder

Gå ned i tid 😜 Ej... Det skal jo lade sig gøre. Du/I må bare hente begge børn og have dem begge med til de der forskellige gøremål, der kan være. Jeg arbejder selv kun 30 timer og kunne ikke drømme om nogensinde at arbejde fuldtid med 2 små børn. Min kæreste arbejder 7-16 alle dage på nær fredag som er 7-13, hvor han så henter Andreas (lillebror kommer først til september) 😄Ellers er det mig, der bringer og henter på cykel hver dag.

03-06-2014
Melissa87
Melissa87
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...