Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Skal jeg kontakte jordmoder?

Hej Jeg er i dag 38+3 og går og døjer med en del menstrations lignende smerter. Er det noget I mener jeg skal kontakte jordmoder for? Det er mit første barn så ved ikke helt hvad der er værd at kontakte dem ( jeg har et Jordmoder team) med. På forhånd mange tak for jeres svar. Mvh Ramalie

04-06-2014
Ramalie
Ramalie
Barn på 2 år og 3 måneder

Mange tak for jeres svar. Jeg har haft en del ligamentsmerter igennem min graviditet, men det her føles helt anerledes og er kun dernede hvor man normalt havde rigtige menstrationssmerter før. Min kæreste havde også foreslået at det måske kunne være veer, men jeg afslog det hurtigt da jeg troede at det kun kunne være veer hvis det var hele livmoderen der gjorde ondt, men det kan jeg da høre er forkert. Tak, det giver en slags ro, jeg kan godt lide at vide hvad diverse smerter kan skyldes, så jeg ved at det er helt normalt ..

04-06-2014
Ramalie
Ramalie
Barn på 2 år og 3 måneder

Det er enten ligamentsmerter eller det kan også være ægte veer. Det er ikke usædvanligt at man har lidt veer (som i modsætning til plukkeveer kan nive lidt) op i ugerne til termin inden de bliver regelmæssige. Hos mig virkede det med at gå i varmt bad/ tage en varmepude og så gik de i stå igen.

04-06-2014
Maitok
Maitok

Nej det synes jeg ikke, det er meget normalt at have menstarutions lignende smerter gennem graviditeten og ofte i slutningen. Men hvis du er nervøs så må du jo ringe.

04-06-2014
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 1 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...