Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Overværede et dødsfald på p-plads

Oplevede i går da jeg kom hjem at der holdte en bil på p-pladsen midt i det hele begge døre var åbne og på asfalten ved passager siden lå en ældre man hvor en yngre mand var ved at give hjerte massage. Der var en del der stod og kikke på . Jeg gik stort uden om og forbi . Læge bil og ambulance kom . Jeg kom hjem og ind af døren og begyndte at stor tude . Jeg ved ikke hvorfor jeg gjorde det kendte dem ikke . Græd flere gange i løbet af aftenen og i dag er jeg ked af det uden at vide hvorfor . Ved ikke om det er pga graviditets homoner . Er 12+2 i dag .. Skulle lige ud med det .

05-06-2014
sommersne
sommersne

Tak for jeres fine opslag . Episoden sidder stadig i mig . Jeg har snakket meget med min familie . Men går stadig og er trist oh kan græde uden nogen grund men det er blevet lidt bedre og det hjalp meget på humøret at jeg var til nakkeforldsskanning i går og så den lilles hjerte blink .

07-06-2014
sommersne
sommersne

Puha... Det var da også ubehageligt! Sørg for at snak om oplevelse også selvom du ikke var tæt på den! Man er mere følsom og sårbar som gravid og 'død' er bogen flere gravide bliver skræmt af. Både fordi man er bange for at miste foster, mand eller selv at skulle rammes af noget. Sådan havde jeg det i hvert fald. Knus til dig

06-06-2014
891274
891274

jeg kender det. Jeg kørte ud af en dobbelt rundkørsel da en lastbil kørte ind, jeg kiggede i bak spejlet og der væltede lastbilen (rundkørslen helder ud ad) flere folk sprang til for at hjælpe, jeg kørte fluks hjem og tudede. vidste slet ikke hvordan jeg skulle forholde mig til det. tror det er ens sårbarhed og hormoner der spiller ind.

05-06-2014
Louise1988
Louise1988
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...