Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Må man som gravid...

Hej 😊 Jeg er nået til uge 15 efterhånden (14+4) det går bare stærkt, jeg syntes godt selv at jeg kan se at jeg er blevet lidt mere rund på maven, (fra navlen og ned) og det er selv om jeg er overvægtig. Men det jeg ville spørge jer om hvis nogen ved noget om det er, om man som gravid må bruge shapewear??? Trylletrus, som jeg også kalder det😉 Det er kun noget jeg skal bruge når jeg skal have mine kjoler på og når vi skal til et barnedåb henover sommeren. Det er ikke noget jeg skal have på hele tiden i mange timer... Det er noget jeg længe har brugt (men ikke siden jeg blev gravid) og så ville jeg bruge en i et nr større så den ikke helt presser så meget på maven... Men er der nogen der ved noget om det? Kh M.

06-06-2014
miamaja
miamaja

Jeg tænker mere om det vil være ubehageligt? Lidt ligesom når man ligger på maven? Giv lige en Update på hvordan det virker for dig ☺️

06-06-2014
JeanettThorn
JeanettThorn

Hvor er det dejligt med så mange svar☺️ Jeg skal da også så meget vise min mave frem, men først når man rigtig kan se jeg er gravid, det er ikke fordi jeg på nogen måde vil skjule det, men da jeg i forvej en en lidt større pige og har født 2børn før, så sidder det lidt løst her og der, og især i siderne 😉 Men glæder mig til at maven rigtig bliver dejlig rund, og at man rigtig kan se jeg er gravid☺️ Men jeg vil gå på jagt efter en let shapetrus, den skal selvfølgelig være behalig. Kh M.

06-06-2014
miamaja
miamaja

det kan der vist ikke ske noget ved :-) det kan nok højest blive ubehageligt for dig :-)

06-06-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Det tror jeg sagtens du kan, men hvor ikke vise din smukke runde mave frem el vælge en kjole i et løsere snit ? Spørg evt. i undertøjsbutikken.

06-06-2014
891274
891274
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...