Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Børn der sover sammen om natten...

Er der nogen af jeres børn der deler værelse om natten og hvordan går det? Vi overvejer, at lade vores 2 børn sove i samme værelse...fordi de er så glade ved hinanden... Storebror er 5 år om 1,5 måned og lillesøster er 16 mdr... Meeen vi ved ikke om det er en god ide.... Eftersom de begge på nuværende står op kl 6, fordi når den ene er vågen, så vågner den anden.... Er nok lidt bange for, at de står endnu tidligere op! Hvordan sover de ved jer, hvor de deler værelse? Der skal lige siges, at det ikke er af pladsmangel, men fordi vi synes det kunne være hyggeligt for dem, men måske vi skal vente lidt endnu!?

06-06-2014
giraffen79
giraffen79

Vores drenge sover også på samme værelse, de er 5 (om en lille måneder) og 3 år, det går bare super, vi har spurgt dem begge om de gerne vil sove hver for sig men det vil de ikke :) de har begge en junior seng, og vi har valgt at stille dem ved siden af hinanden som en dobbelt seng og de nyde at sove ved siden af hinanden. Det er som oftest den mindste der vågner først og 9 ud af 10 gange kommer han ind til os når han vågner, når han ikke gør det vækker han med glæde storebror for at høre om ikke de skal lege, og hvis ikke lige storebror har tænkt sig at vågne begynder han bare selv at lege... Så her er det kun positivt

06-06-2014
PepsiMax
PepsiMax

Okay... Tak for de positive svar... Den store vil såååå gerne have den lille ind på værelset og sove, men er virkelig i tvivl om de så bare står op før fanden får sko på😊

Tak for jeres synspunkter

06-06-2014
giraffen79
giraffen79

Vores piger har delt værelse siden den ældste var 1 1/2 år og yngste 6 mdr. Og dette har været en fin løsning her. De er nu 5 og 6 år gamle og sover upåklageligt. Det skal så også siges at vi kun har et børneværelse.

06-06-2014
Kreje
Kreje

her har oliwer 8år (snart 9) og wictor 6år delt værelse i 5 år. det går fint med dem men nu er det jo også to drenge med 2 års mellemrum. lillebror på 5 mdr sover hos os. vi har kun 2 soveværelser og de er ikke så store så drengene har en loftseng (140x200) som de deler og så en enkeltmandsseng nedenunder som virker som en sofa.

06-06-2014
morbritt85
morbritt85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...