Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvordan stopper jeg?

Hej alle. Min datter er 15 måneder gammel og har siden hun blev født været fastbesluttet på at stoppe amningen når hun fyldte et år, hvis hun altså gad så længe - og det ville og vil hun altså stadig meget gerne. Jeg har haft rigtig svært ved at stoppe med at amme, da jeg tit bruger den som en lille hygge ting i ulvetimen og når hun skal puttes om aftenen (det skal siges at hun sagtens kan falde i søvn om aftenen uden bryst - så hun er ikke afhængig af det, på den måde). Er der nogle af jer som har stået i samme dilemma? Hvordan stoppede i? Og hvad er jeres holdning til at amme barnet så længe, hvornår bliver det for meget?

06-06-2014
Linneahoegh
Linneahoegh

Erstat hyggen ved brystet med hyggen med en flaske almindelig mælk.

07-06-2014
Maitok
Maitok

Jeg stoppede med at amme min store dreng omkring samme alder, og lillebror skal ammes lige så længe hvis han har lyst. Jeg stoppede fordi min dreng var begyndt at hive ned i mit tøj når han lige synes at det var snack tid og det gik over min grænse. Jeg trappede aftenamningen ned og stoppede så bare til sidst og lod farmand putte så mor og babser var helt ude af puttebilledet indtil han havde vænnet sig til at sådan var det nu

07-06-2014
FrkPrincess
FrkPrincess
Barn på 2 år og 6 måneder

Jeg stoppede amning omkring 9 mdr. ind til da havde jeg i måneden op til ammet og suppleret op med mme, for at han kunne blive mæt. Til sidst ville han slet ikke lægges til bryst. Tænker om du ikke kan finde noget erstatning i stedet for bryst? Og så noget på afstand så barnet ikke dufter maden:)

06-06-2014
Lbi87
Lbi87

Havde amme problemer så han stoppede selv, så det kan jeg ikke sige noget om. Men personligt synes jeg at det er for meget når barnet selv ligger sig klar til at få bryst og insistere på det. Måske det bare er mig der har det sådan.

06-06-2014
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...