Startet på grød, afviser nu flasken!

Min søn på 4 måneder er lige startet op på grød og han elsker det! Især Hirsegrøden har stor succes. Men efter han er begyndt på det, begyndte han også hurtigt ikke at ville have flasken med modermælkserstatning, hvilket jo stadig er meget vigtigt for ham at få. Nu kører vi på 3 dagen hvor han i alt kun har spist 4 flasker med modermælkserstatning, og det er kun om natten jeg kan få ham til at spise. Han er en meget nem dreng og har aldrig døjet med noget sygdom endnu, sover når der skal soves og spiser når der skal spises. Han var ekstrem hurtig til at finde sin rytme i løbet af dagen. Derfor undrer det mig, at jeg ikke kan få ham til at tage mælken længere? Jeg har forsøgt helt at fjerne grøden igen, med det resultat at han egentlig kun får vand hele dagen - Da det er det eneste han vil have.. Er der nogen der har nogle gode idéer eller råd, er jeg meget åben for forslag. Hilsen Lonnie.

07-06-2014
Lonniepiien
Lonniepiien

Lav grøden på mme så får han i hvert fald mælk der. Min søn ville ikke ammes om dagen efter at han var begyndt at få noget ekstra på flaske. Kunne kun lægge ham til om natten eller når han sov middagslur. Så om dagen ku du prøve at give ham flaske lige inden han vågner af en lur.

07-06-2014
Tapirta
Tapirta

Ja det har jeg også prøvet, men den dur heller ikke, han spytter det bare ud igen. - Men det kunne dog være en ide at blande grøden med mme'en, så får han i det mindste lidt.

07-06-2014
Lonniepiien
Lonniepiien
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...