Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

De der hormoner (en lidt sjov tråd)

Hej med jer. Jeg er gravid med nr. 3 og oplever denne gang mine hormoner gå amok på en helt anden måde. Jeg tuder over de mindste ting. Så fx. Danmarks smukkeste sommerhus den anden dag i fjernsynet og da dommerne ikke var enige med mig i hvilket hus der var skønnest begyndte jeg at tude, jeg synes det var så synd for ejerne. Eller den dag jeg virkelig havde lyst til vandmelon og så havde de ikke flere i Brugsen, tårer ned af kinderne lige der. Hvilke latterlige eller små ubetydelige ting begynder du at tude over?

07-06-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

D

Dejlig at høre at andre, har lidt meget homoner , jeg venter nr 4 og husker ikke det har være så slem med de andre, let til tår, eks, film , pludselig lyst til noget bestemt, og let ved at sur / glad, min kæreste siger også han kan mærke forskels.. . Jeg huske jeg havde lidt med min første, men det var tidligt, .. Det var en dreng,, mon det en dreng jeg gemmer på der i den. Smil. Må tiden vise og det hænger sammen,

08-06-2014
tinatn
tinatn

Inden jeg fødte min søn sidste år havde keg knas med de hormoner. Men lillebror fik snerret lidt af mig og jeg brød helt sammen. Min mor havde fået små hundehvalpe og den ene søgte bare konstant hen til mig. Og hun var så sød ku slet ik stå for hende selvom jeg vidste hun sku sælges. De begyndte at tale om dem det sku komme og købe rita ( det døbte keg hende) måtte jeg gå ovenpå og pakke de sidste julegaver ind for det ku jeg ik klare. Nøj jeg var ked ad det. Nogle uger senere kom min mor så uventet på besøg og havde rita med. Det viste sig at min kæreste havde købt rita til mig da jeg var flyttet ind hos ham langt fra min gamle ongangskreds så han syns jeg sku have noget at hygge mig med. Men da jeg fik rita tudede jeg i flere dage jeg var så lykkelig. De der hormoner gør altså en lidt sjov. :-)

08-06-2014
nullehaj
nullehaj

jeg er hårdt ramt på den måde, at jeg simpelthen ikke kan klare når min mand ikke er hjemme! han arbejder 7-15 og lige fra han tager afsted til han kører ind i indkørslen bliver der talt timer! og jeg kan sidde og blive dybt ulykkelig og savne ham grusomt hvis han sidder ved computeren og jeg sidder ovenpå og ser tv. det er altså heller ikke altid nemt at have med at gøre, for hans vedkommende! ;-)

07-06-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

FruChikonde, Årha det er bare det værste når man ikke kan få det man hungre efter, så må jeg også virkelig holde sammen på mig selv for ikke at bryde sammen.

07-06-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

Hej da jeg var gravid og skulle se Lady og Vagabond tuder jeg ved start testen da jeg nåede til den lorden hale. Godt manden ikke var hjemme. Skal lige sige jeg har haft en coker spaniel.

07-06-2014
Mille378

At lagkagehuset havde udsolgt af min yndlingssandwich med laks... Måtte have et fast greb i disken og bide mig i læben for ikke lade tårerne få frit løb... Synes det var dybt urimeligt og mere end jeg lige kunne klare på en dårlig hormon dag hehe :)))

07-06-2014
FruChikonde
FruChikonde

Må indrømme det var dagens lille grin - sjovt med Danmarks skønneste sommerhus :-)

07-06-2014
TMN87
TMN87

Haha det kan jeg godt følge dig i. Jeg var på mini tur med mine veninder i Berlin. Vi var ude og shoppe. Selvfølgelig er der altid en butik den ene vil ind i som den anden ikke gider. Og den anden var så mig og jeg ved at fælde en tåre over det selvom hun ren faktisk kun var derinde i 5 min og jeg ventede udenfor..! Hehe...

07-06-2014
China_n
China_n
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...