Falde i søvn

Hej, jeg har en pige på 3 mdr. og den eneste måde jeg kan få hende til at falde i søvn, om aftenen, er ved at ligge hende ved siden af mig, i min seng, og når hun så sover, kan jeg bære hende ind i sin egen seng. Hvis jeg ligger hende ind i sengen før hun er helt væk, så bliver hun lysvågen og hvis jeg lader hende ligge, kan hun blive helt hysterisk. Det tager ca. en halv time at få hende til at sove inde ved mig og hun sover fra kl. 22-23 tiden til kl. 6 næste morgen i sin egen seng, efter jeg har båret hende ind. Jeg klager ikke, men er bare bange for at jeg skyder mig selv i foden ved dette, for jeg nægter at være en mor som skal gå i seng med sit 8-årige barn, fordi det er den eneste måde. Er jeg bare hysterisk, fordi hun ikke er ældre og skal jeg bare se tiden an? Eller er der noget om snakken? Hvad siger i?

09-06-2014
Tibom
Tibom

det skal nok komme! :-) min søn ville heller ikke sove uden jeg sad med ham i armene, holdt ham i hånden eller nussede hans mave. siden dengang har det ændret sig mange gange. nyd at hun gider putte med dig-om få måneder får hun for travlt med at udforske alting, og så er det slut med at putte med mor! ;-) og jo-man kommer til at savne det! ! ;-)

24-06-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Min datter faldt også i søvn hos mig da hun var 3 måneder da hun ikke ville sove for sig selv :). Jeg prøvede af og til om det kunne lykkedes og en dag så faldt hun i søvn i sin egen seng. Og det har hun så gjort siden det tager dog stadig 20 til 30 min før hun sover.

24-06-2014
Birgittep
Birgittep

Du skal bare tage det roligt, det kan ændre sig mange gange i nu. Jeg tro hun bare har brug for at mærke at hendes mor er der. Du kunne prøve at putte hende i hendes egen seng og så sørge for at hun kan mærke at du er der indtil hun falder i søvn. Hvis hendes seng er i et andet værelse så ryk den ind ved siden af dig. Jeg har selv min datter ved siden af mig. For det meste nå hun bliver lagt i seng ligger hun bare og snakker lidt hvorefter hun falder i søvn og sover til næste morgen. Men hun kan også have nætter hvor hun vågner halvt op og græder og så det rart hun er tæt på en. For tit er en hånd på bryst, en sut eller et strøj over kinden nok til at berolige hende. Det er hvad jeg gør og du skal nok finde din måde at få hende lagt til ro om natten. Hun er ikke så gammel i nu og hendes døgn rytme ændre sig mange gange i nu. Det handler om at i lære hinanden at kende og finder jeres rytme sammen.

09-06-2014
Dberg79
Dberg79

Enig med LouiseAmalie, det skal nok komme. Da min dreng var i den alder, ville han kun sove hos mig, kunne ikke engang bære ham i egen seng. Da han blev ældre, 8-9 måneder sov han fint i egen seng ;) det skal nok komme ;)

09-06-2014
Rikkelouie
Rikkelouie
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...