Autisme? - første læge besøg

Jeg skal til vores egen læge på mandag med min søn på 6 år da vi har mistanke om at han har autisme. hans far vil gerne med men han insistere på at hans kæreste skal med også da hun jo ikke kan sidde i bilen udenfor imens. Jeg mener det er bedst at det kun er mig, ham og vores søn til første samtale da det vil påvirke min søn hvis vi er flere. hvad mener i?

10-06-2014
morbritt85
morbritt85

Bastian 2014. han kan ikke huske tiden før bruddet eller det første halve år efter. han kan kun huske fra da jeg fandt sammen med min nuværende kæreste. han var ekstremt bange for mænd 3-4 måneder efter bruddet og græd i vuggestuen og gemte sig hver gang en far kom for at hente sit barn. han ville ikke hjem til sin egen far og det var en kamp at få ham i vuggestue de dage. men han husker intet fra den tid

02-08-2014
morbritt85
morbritt85

som erklæret assperger (mild grad af autisme) kan jeg sige, hellere kun mor med til læge end for mange intryk.. hvis dit barn har autisme ville han have det ekstra svært med af forholde sig til situation mor og far kan ikke sammen. 

har du overvejet at han måske bre opfører sig anderledes grunnet dig og "far's" brud?

hold humøret højt, tro på at DU ved hvad der er bedst for dit barn,det siger jeg som mor med assperger

02-08-2014
bastian 2014
bastian 2014

Mystisk...

Jeg var midt i den grimmeste konflikt med min eks, da alt det med maximundus udredning begyndte. Og min advokat sikrede sig lige at jeg havde min eks med i det, og samarbejdede ordentligt, fordi det med lægebesøg der ligger ud over det almindelige, kræver begge forældre.

02-08-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Ja det har vi. men når det er privat psykiater skal faren ikke give samtykke til det. kun hvis det går gennem kommunen.

01-08-2014
morbritt85
morbritt85

Har i fælles forældremyndighed? Jeg kan nemlig ikke forstå at du - alene - kan få din søn henvist videre til psykiatriskbudredning, uden at far er med?

Da maximundus blev henvist, gjorde skolepsykologen tydeligt opmærksom på at vi begge skulle væreder. Også til henvisning.

Jeg har i øvrigt lært at leve med at hendes stedmor er med. Jeg synes rbdds efterhånden at det er et plus. Hun er jo også en (stor) del af mit barns liv. Og så er hun bedre til at huske, holde overblik og stille gode spørgsmål end hendes mand er.

01-08-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

så har vi været til lægen. mig og min søn alene. hørte ikke mere fra hans far siden jeg skrev oplægget. sendte adressen til lægen til ham i morges men fik intet svar og både ham og hans kæreste blev væk. min læge ville gerne have at hvis vi skulle derned igen skulle far med og ikke flere. min søn er blevet henvist til en børnepsykiater og så må vi se hvad de siger der.

16-06-2014
morbritt85
morbritt85

ja hun har selv sagt at hun er bange for at vi skal finde sammen igen hvis vi er alene, om det er lægebesøg med børnene eller skolehjem samtaler så er hun helt overbevist om det vil ske, også hvis vi taler i tlf sammen og hun ikke sidder på sidelinjen og lytter med. jeg har kun hendes nummer og de siger at det er en fælles tlf og de kun har den. hun virker interesseret i børnenes ve og vel men har sagt en gang at hun var skide lige glad med mine børn. jeg ved at det vil påvirke min søn at hun er med. bare det at mor og far er med sammen til lægen med ham vil påvirke ham. så jo færre jo bedre.

10-06-2014
morbritt85
morbritt85

det er jo det der er problemet. kan ikke snakke med ham uden hun er med. hun tillader det ikke.

10-06-2014
morbritt85
morbritt85

jeg kan også se på w hvordan han er når han bliver hentet efter samvær og hun ikke er med ude i forhold til når hun er der.

10-06-2014
morbritt85
morbritt85

de har været sammen i 4 et halvt år. og boet sammen i næsten ligeså lang tid. problemet er bare at hun gerne vil styre det hele og tage ordet hele tiden. min kæreste har med vilje valgt at han ikke skal med da han mener som mig at det burde være mig, far og W. men far vil bare ikke respektere mit ønske om at det kun skal være os til mødet. han kan ikke noget uden sin kæreste til at føre ordet og jeg er lidt bange for at han slet ikke kommer med uden hende.

10-06-2014
morbritt85
morbritt85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...