Første jordmoder besøg

Jeg skriver fordi jeg vil høre om andre har oplevet noget lignende og for at høre jeres mening. Jeg var idag til mit første jordmoder besøg, (det skal siges at jeg er konverteret til islam og går meget tildækket).. Da jeg sætter mig i lokalet (med min svigermor) er det første de spørger om hvorfor jeg går sådan klædt og om det er min kæreste der har sagt jeg skal gøre det. Svare at det er pga min religion og at jeg gik sådan klædt inden jeg mødte ham. Gennem hele samtalen bliver jeg spurgt om alle mulige spørgsmål som fx hvorfor min forældre ikke har så meget kontakt til familie (prøvede at svare kort men de spurgte mere og mere ind) følte bare at der blev spurgt om mange personlige ting som intet har med baby at gøre og som jeg ikke havde lyst til at dele med folk jeg ikke kender, gik derfra med en ubehagelig følelse, som om jeg var blevet forhørt... Min mor sagde at de lød som om jeg havde været til kommunen men hvad siger i? Har i også haft lignende oplevelse?

14-06-2014
UmmPregnento
UmmPregnento

Måske jordmoderen fandt det usædvanligt at en dansk kvinde har konverteret til Islam. Nu er vores medier også rigtig gode til at male fanden på væggen og fik jordemoder er måske meget uvidende omkring din tro og er måske overbevist om at man ikke frivilligt konverterer men er blevet tvunget. Hun tror måske hun hjælper dig, du må enten sætte en fod i jorden og forklare din situation eller skifte jordmoder.

14-06-2014
bubblesaresweet
bubblesaresweet

Min JM spurgte kun hvordan jeg havde det. Og hvordan jeg kunne tænke mig at føde. Det er også mit 3. barn. Måske derfor.

14-06-2014
10072014
10072014
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...