Vores datter nægter at sove lur selvom hun er total træt..

I dagplejen er der tilsyneladende ikke noget problem, men hver anden gang hun skal ud at sove herhjemme nægter hun selvom hun er så træt at hun sidder og nikker over frokosten, vi har prøvet at putte hende tidligere og senere.. Vi har prøvet indenfor og udenfor.. Jeg kan kun få hende til at sove ved at stå og hænge ind over hende i et kram mens jeg vugger barnevognen.. Ikke holdbart.. Hvis hun ligger der selv ligger hun bare og kalder hvis vi prøver at få hende til at sove indenfor ligger hun bare og snakker.. Altså begge steder gælder det at hun er lige ved at falde i søvn og 'vågner' så med et spjæt og så starter balladen.. Men så måske imorgen kan vi gøre fuldstændig det samme som idag og så sover hun efter 2 min.. Idag har været skrig og skrål og mor må ikke gå og til sidst satte jeg mig i sengen med hende og hver gang hun er ved at falde hen skal der laves ballade, smides med putte missen eller sutten, dynen skal trækkes over hovedet you name it.. Og nej hun er SLET IKKE klar til at undvære lur.. Hun er knap 2.. Men jeg er ved at få pip..

14-06-2014
Chili46
Chili46

CiciBJ jeg håber det er en fase... ;)

16-06-2014
Chili46
Chili46

Hun er eneste barn i DP en uge endnu.. Så normalt har vi kæmpe problemer med aften putningerne i hverdagen frem for weekenden.. Tror det største problem er at hun vil være sammen med moar.. Hun starter i Vuggestue om 2 uger så vi venter lige og ser om der dker ændringer der for der kommer jo til at ske noget mere end der gør nu..

16-06-2014
Chili46
Chili46

Vi har samme problem med vores datter på 18 måneder. Dog kun til putningen om aftenen. Hun er ved at falde i søvn under aftensmaden, men når hun så er skiftet, har børstet tænder og det der nu ellers skal gøres inden man når sengen - ja så er hun mere eller mindre lys vågen. Og til sidst sidder hun op og sover, men lige så snart man vil ligge hende ned, så er hun igen lysvågen.

Er det mon bare en fase?

16-06-2014
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 13 måneder

Det kan være at hun er mere udkørt i dp og derfor er det lettere af putte hende for dem. Oooog, ude godt men hjemme bedst som man siger :) Børn der kæmper mere imod/laver mere "ballade" hjemme opfører sig oftest mest "pænt" ude. Da det er mor og far derhjemme, det trygt og de ved der aldrig vil ske noget ondt og elsker at prøve grænser af + de små bliver mere trætte ude end hjemme. Selvfølgelig er det hårdt og hun skal have sine lure og godt du bliver ved med at kæmpe 👍

16-06-2014
shawn2013
shawn2013

Igår var der som så ikke problemer med at få hende til at sove middagslur, okay det tog små 15-20 min før hun faldt i søvn men der var også temmelig varmt ude, så det giver jeg lidt skylden..

I går aftes tog det så 50 min at få hende til at sove, så måske vi snart skal pille en lille halv time af middagsluren (så den varer ca 1½ time) og så se om det hjælper på den ene eller anden måde, det er i hvert fald for tidlig at undvære den helt..

16-06-2014
Chili46
Chili46

Jeg synes bare tit det ender i gråd når vi gør det.. Gråd efterfulgt af total overtræthed.. Idag gav jeg fortabt til sidst og tænkte vi prøver uden lur.. Det var ikke dagens bedste beslutning. .

Hun kommer op/vågner kl 6:15-6:30 hver dag.. Middagslur fra ca 12:30-14:15 (og i seng omkring kl 21).. Luren fik hun så ikke idag.. Så kørte vi ud at handle og 5 min efter vi sad i bilen gik hun ud som et lys min mand gik ind og handlede mens jeg blev i bilen.. Og for ikke at have soveproblemer til aften vækkede vi hende da vi kom hjem efter ca 35 min.. Sikke et hus.. Hun græd de første 20 min før hun livede op.. Nu er hun til gengæld puttet en halv time før normalt og faldt hurtigt i søvn...

Min mand er i haven med hans nye buskrydder så overvejer seriøst at smide mig sammen med datteren..

14-06-2014
Chili46
Chili46

Har akkurat det samme problem. Min pige er bare 14 mdr. Når hun bliver passet af farmor eller faster sover hun med det samme og gerne 2-3 timer. Det samme i dagplejen. Herhjemme bliver det måske til 1/2 time, og helst hvis vi kører en tur i bilen. Det er mærkeligt.

14-06-2014
lena_berry
lena_berry
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...