Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

weerly bug, ridser de gulvet?

Ja, som overskriften siger.... Ridser de gulvet? Vi har nyt trægulv i det meste af huset, og er derfor lidt bange for at de ridser. Det er et bambusgulv og skulle være et meget hårdt gulv.Hvis hun får en i dåbsgave vil den selvfølgelig kun blive brugt inde, så der ikke slæbes sand og små sten ind.   Hvor længe bruger de dem?   Hvilke erfaringer har I?

15-06-2014
lillenybaby
lillenybaby

Super det er jeg glad for at høre, syntes også det liger rigtig godt legetøj :O)

16-06-2014
lillenybaby
lillenybaby

Vores datter på 20 måneder er meget glad for sin og kører på den hver dag - den ridser ikke vores gulve :) Hun har brugte den i hvert fald en halvt år. Det er den store hun har :)

15-06-2014
Tka84
Tka84

her ridser den ikke gulvet, men dørkarme har fået et par hakker :-) det er GENIALT legetøj! vores dreng fik en i dåbsgave, 4mdr gammel. og ham brugte den allerede fra han havde lært at kravle og rejse sig op ad ting. nu er han 17mdr og drøner rundt på den hver evig eneste dag :-)

15-06-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Vi har også en og ingen ridser i træ gulvet. Vores datter fik den da hun blev to, nu bliver hun snart 6 og har faktisk i dag sagt hun ikke vil have den mere, men den har været brugt meget.

15-06-2014
noerskov10
noerskov10
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...