Gode ideer til Raclette

Hejsa :) Jeg skal holde noget tøsehygge for nogle veninder på lørdag, og jeg sidder nu og overvejer om vi skal have raclette. Jeg har ingen erfaring med det, så er der nogle af jer der har har nogle gode ideer til en lækker raclette menu? Kan godt lide ideen med at det er noget man sidde længe over :) Kh. Katrine

18-06-2014
Kasto90
Kasto90

Tak for rigtig gode forslag :)

19-06-2014
Kasto90
Kasto90

Du kan også gå efter den originale raclette, du skal et smut til ostehandleren og have fat i ægte racletteost, få ham evt til ay skære den i skiver så den er lige til at smide i de små pander. Hertil serverer du pillekartofler (store) som hver enkelt selv piller og skærer i tilfældige stykker. Overhældes med den smeltede ost og hertil forskellige skinker og pølsetyper såsom bierwurst, jægerpølse osv.... Er en sweizisk ret oprindeligt.

19-06-2014
FruChikonde
FruChikonde

Det er også bare super lækkert! Når jeg står for det, tager jeg somregel i fiskehandleren og køber nogle tigerrejer, kammuslinger og noget jeg ikke lige kan huske hvad hedder. (Noget a la torskekød, tror jeg) og så i slagteren og køber en god svinekotelet og oksebøf. Dem skærer jeg så i mindre stykker, så det er til at have med at gøre. :) og baconstrimler og cocktail pølser. Til det laver jeg nogle små kartofler i fad vendt i timian og oregano og sådan, i ovnen. Og så en god salat. :) det plejer at være en succes hos mig. :)

18-06-2014
Binabink
Binabink
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...