Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

December piger - hvordan har I det?

Hej Piger. Hvordan har I det? :) Jeg synes denne graviditet er lidt øv, i forhold til mine to forgangne. Jeg tager på over det hele, i stedet for kun på maven. Det har jeg det godt nok lidt svært med. Det gør det så bestemt ikke nemmere at jeg har fået en større trang til slik og fedtet mad, end hvad jeg normalt har... :-/  Og så har jeg stadig brug for min middagslur. :) Ellers har jeg det godt, og vi har været til kønsscanning og ved nu vi venter en lille pige. :)   Lidt herfra. Håber I også har lyst til at dele lidt om jeres graviditet. :) Bonnie

22-06-2014
Bomape
Bomape

Hej jeg venter mit første barn, det går slet ikk godt her!! Jeg fik en fedme operation for 6 år siden, det giver så alle komplikationer nu!! Jeg har lav blodprocent så har været inde og få blod!! Samt sidste tirsdag fik jeg så mange mave kramper at jeg blev indlagt og der besluttede de og opererer mig i Århus for Tarmslyng så nu har jeg 4 steder de gik ind for at operere mig!! Betterøv klarede operation perfekt så der er ikk noget og komme efter!! Jeg bliver fulgt tæt pga alt det der har været efter mig!!! Vi skal til scanning den 21 juli for at høre hvordan det står til samt have kønnet af vide..

12-07-2014
Betterøv14
Betterøv14

Venter vores andet barn. Først nu kan man se at der er en lille mave. Jeg har haft meget slemt denne gang, kvalmen og opkast er blevet afløst af hovedpine, svimmelhed og en stoppet næse. Denne gang er jeg i arbejde og sidst var jeg arbejdsløs, så tror min stressnivå påvirker hvordan jeg har det denne gang. :)

29-06-2014
Cecilia89
Cecilia89
Barn på 1 år og 10 måneder

Jeg venter mit første barn og er i uge 17. Men de 3 måneder har jeg haft meget kvalme og opkastning. Men det første gang jeg oplever de her ting så det meget nyt for mig og spændende samtidig.

27-06-2014
A Y M
A Y M

Her går det Oki... :) har været en af de heldige uden den store kvalme og andre symptomer... Er dog nu begyndt at få hovedpine og alt for tit desværre... Har inden jeg blev gravid lidt af meget voldsomme migrene anfald, men fik af vide at det ville forsvinde når jeg nu var gravid... Hvilket jeg ikke rigtig synes passer! Har også taget på og det har desværre sat sig mere på lårene end på maven øv øv...! Men ellers går det godt og vi nyder hvert sekund af det :) dette er vores første barn så det er jo nyt og spændene det hele :D det med den glykose belastning... Hvordan kan det være at du sommersne har fået den så tidligt!?? Jeg skal også ha sådan en test men først engang i oktober... Mener jeg det er! Er der nogen grund til at det er så forskelligt!?? Stort knus her fra :)

23-06-2014
Milling12
Milling12
Barn på 2 år og 6 måneder

Jeg har haft alle mulige symptomer. Drøjer med meget udflåde som er ret ubehagelig. Kan ikke gå uden trusseindlæg så slemt er det! Ellers har jeg haft hovedpine, utrolig meget træthed og bløder af og til.

23-06-2014
China_n
China_n
Graviditetsuge 15

Tja op pg ned . Døjede med virkelig voldsom kvalme og opkast i starten det er væk nu . Desvære blevet afløst af hedeture svimmelhed tæt på at besvime . Drikke rigeligt . Har været igennem glykose belastnings test som viste at alt var normalt . Er en stor pige så det er stadig begrænset hvor meget det kan ses . Føler mig ikke speciel gravid . Vd dog der er et lille spir der inde med det flotteste hjerte blink . Så prøver at nyde det . Skal lige siges jeg venter nr 3 . Har en sa bag mig

23-06-2014
sommersne
sommersne

Hej. Jeg venter mit 3 barn. Denne her fødsel er noget bedre end de 2 andre. Jeg har ikke så meget kvalme. :) Jeg har en træng til søde sager og fed mad, men dog også til frugt - mest bananer - Jeg syntes at jeg har fået lidt ekstra på sidebenene denne gang, men håber da det meste forsvinder efter graviditeten. Må jo bare tænke over hvad jeg putter i munden.

Jeg skal til min første scanning i dag og jeg glæde mig meget. :)

23-06-2014
MetteH
MetteH
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...