Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ikke nok næring i brystmælk

Hej allesammen Vil lige ud med noget og håber at det ikke gør noget at jeg kommer ud med det her :( Er dybt frustreret over at det lykkedes os at få amningen at virke (har en dreng på 5 der kun blev ammet i 14 dage pga smerter og for lidt mælk)men efter 14 dage så finder ud af at vores lille pige ikke tager nok på :( hun får derfor MME ekstra nu og har taget 100g på, på 3 dage. Det er jeg selvfølgelig meget glad for men meget ked af at det ikke er pga amningen :( Jeg tænker meget over om jeg bare skal stoppe med at amme da det virkelig piner mig at min mælk ikke er god nok :( Men føler at jeg nærmest ikke er en god nok mor og alt muligt :( Min svigermor har også sagt at man er en lille smule egoistisk hvis man bare vælger at stoppe og det gør ondt på mig at høre hende sige det :( kan ellers sige hun er verdens beste svigermor og ikke jeg kan ikke rigtigt tillade mig at sige noget til hende at det gær ondt på mig når hun siger det :( Min kæreste støtter mig fuldt og selv hvis jeg vælger at stoppe og det er jeg glad for han gør men synes alligevel det er en svær beslutning :( Jeg vil derfor meget gerne høre om der er andre der har prøvet det samme eller har gode råd vedr. Det her? Undskyld for mit piv men huff hvor er jeg ked af det skal være sådan :( Kh Tove

27-06-2014
Tove88
Tove88

Nu fandt jeg en side på nettet om amning og myter. Passende til dette ;-) Det er står bla at der er nærig nok i modermælk. Det sammensat så det passer til barnets behov ;-) Siden hedder Ammenet.dk og der står en helt masse under Myter om amning ;-)

12-07-2014
Beo79
Beo79

her har jeg Fritz fra den 1. juni. jeg fuld ammede i 4,5 uge men han kunne snilt bruge 1-2 timer på at spise, da han falder i søvn og ikke er til at vække, på trods af prikken, kilden, nussen og bøvsen. jeg var så ked af at amme da han samtidigt kun var mæt i 2-3 timer, talt fra amme start til næste gang, følte mig helt elendig over jeg dog ikke bare kunne nyde at amme. Men grundet jeg har meget allergi var det vigtigt for mig han fik min mælk, så jeg pumper ud og giver på flaske og der efter får han mme, skal så også siges han ingen stopklods har, han spiser, gylper og spiser, gylper, til han falder i søvn af mæthed, har aldrig afvist mad, hverken flaske eller bryst. Men jeg er blevet så meget gladere, ved at han skal spise, end jeg før var, men i forhold til nærhed har jeg hud mod hud når han får flaske hjemme, de fleste gange, og så får han bryst om natten, da han der spiser på 20 min.

11-07-2014
FrkGranger
FrkGranger

Jeg har også kæmpen meget med amning og det har krævet meget tid. Var nærmest lænket til sofaen de første par måneder, men jeg gav simpelthen ikke op med amningen. Jeg mange diskussioner med kæresten om at vores lille dreng ikke fik nok at spise. Men han tog fint på og har endnu ikke fået flaske endnu. Han vejede da han blev født 3.090 g og da han var næsten 3 måneder sagde vægten 6.500 g. Så det er bare at hænge i :-)

10-07-2014
Beo79
Beo79

Jeg havde samme problem! Jeg kæmpede også med sår og svamp i brysterne. Det var ret smertefuldt for mig at amme men jeg hang i. Min datter tog heller ikke nok på og jeg måtte give mme også. Jeg holdte det 50/50 og ammede til hun var 5 mdr og det er jeg lykkelig for!

03-07-2014
891274
891274

Hej. Tænkte om du kunne bruge en succes historie fra en der blev nødt til at give meget MME i begyndelsen? Allerede på barselsgangen måtte vi supplere med MME og efter halvanden uge havde han tabt sig så meget at Sundhedsplj advarede. Vi blev nødt til at give flaske 8 gange om dagen efter amningerne. Så tog han 400g på om ugen i 5 uger! Vi konkluderede at han simpelthen ikke suttede kraftigt nok til at holde produktion i gang. Til trods for malkemaskine osv. Alligevel lykkedes det mig at holde fast, amme ca hver 2. time, 20 min på hver bryst og lige så stille er flaskerne trappet ud. Kun en tilbage om natten for at vi får så meget søvn som mulig. Ved at bruge flasken fik vi ham vældigt op i vægt og havde så ro på og og fra sundhedsplejersken til at eksperimentere. Man behøver selvfølgelig ikke at amme men du skal blot vide at selv efter2,5 mdr kan det lykkes. Han er nu 4 mdr og en basse på 6,8 kg. Knus

03-07-2014
LotteO74
LotteO74

Hej allesammen

1000 tak for alle svar og tanker i skriver❤️
Det får mit humør op og har valgt at fortsætte at amme også om det så til sidst kun bliver få gange så får hun hvertfald lidt :)

Kh Tove

28-06-2014
Tove88
Tove88

Hej du😊 har du tænkt over om du kunne have for meget mælk - således at det kun er det tynde mælk hun får altid og derfor ikke tager nok på? Du kan evt. lægge hende til det samme bryst flere gange i træk (5-6 timer) før du skifter side så hun får det tømt ordentligt.

28-06-2014
noerskov10
noerskov10

jeg gik igennem det samme som dig med amningen. min dreng tabte sig og måtte supplere op med mme. jeg lejede en brystpumpe i babysam og malkede ud under og efter amning og gav flaske efter også men måtte stoppe efter 2 ugers forsøg på at få gang i mælke produktionen. det var for hårdt psykisk at tænke på min mælk ikke var go nok trods forsøg på at få det til at fungere så jeg gjorde op med mig selv at det var bedst at stoppe helt og udelukkende give mme. jeg fik det meget bedre efter det og følte mig ikke som en dårlig mor eller noget. jeg sagde til mig selv at jeg gjorde det bedste for min søn ved at gå helt over til mme og derfor ikke pine mig selv med mislykkede forsøg. jeg fortryder ikke at jeg valgte det og kan se her et halvt år efter at jeg gjorde det bedste for ham. :-)

27-06-2014
morbritt85
morbritt85

Ja louise1988 det synes jeg også at man skal tænke på sine børns beste og hvis det ikke fungerer så må man tage andre midler der virker i brug som feks. At give MME istedet hvis amning ikke fungerer .

Glad for at der er nogen der synes det samme som jeg føler. Min dreng på 5 år har aldrig fejlet noget og har ikke engang været meget syg og har fået MME fra han var 14 dage.

27-06-2014
Tove88
Tove88

jeg havde det ligesom dig med begge mine børn. for mig var det en naturlig beslutning at påbegynde MME. jeg kæmpede i en uge. jeg føler nærmere man er egoist hvis man ikke hjælper barnet til at tage på og blive mæt. begge mine børn stor trives selvom de er flaske børn og jeg bliver SÅ irriteret på dem som mener man både er det ene og det andet. vi tager jo vores beslutninger som vi føler er de bedste for vores børn....

27-06-2014
Louise1988
Louise1988

Tak for svar

Min sp siger der ikke er næring nok da begge min bryster løber i mælk :(

Måske jeg vil prøve nogle af de råd du har givet men er så bange for at blive skuffet igen :( hvis det nu ikke virker og jeg igen skal være ked af det :(
Vil bare stoppe og ikke skulle tænke på at skulle amme og lave flasker :(

27-06-2014
Tove88
Tove88

Min pige tager heller ikke nok på. Sp siger dog der ikke er noget der hedder ikke nok næring, men årsagen er ikke nok mælk. Prøv hud mod hud, Hvidt øl, lej en elektrisk pumpe og pump når su har givet mad for at stimulere til mere mælk. Så har du gjort hvad du kunne. Har selv haft de følelser som du har nu. Græd de første gange jeg gav flaske. Var slet ikke klar over de følelser jeg havde omkring amning. Vi startede med nat flaske i sidste uge men nu er behovet også engang i løbet af dagen.

27-06-2014
Helleelle
Helleelle
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...