Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Amning er sku ikke fryd og gammen

Puhaa jeg synes det er hårdt lige nu, lillebror er 8 uger i morgen, og laver ikke andet end at hænge i mine babser, han vokser godt så jeg er ikke nervøs for om det er nærring nok. Problemet for mig ligger i at han spiser konstant og sover minimalt om dagen, om natten er der ikke noget. Men om dagen i guder jeg er ved at give op, han spiser, så leger han lidt og snakker osv, han begynder så at gabe, blive ked og gnide øjne, tilbyder ham gerne en tår inden jeg forsøger at putte ham, men om han vil sove nej nej, han kan falde så fint og godt i søvn hos mig, men i det øjeblik jeg ligger ham fra mig går der max 10 min så er han vågen igen og så starter det hele forfra, han bliver skide sur hvis jeg så meget som prøver at vugge eller putte han i dynen osv. Det får ud over resten af familien, jeg snere af maden har ikke overskud til vores store pige, øv øv altså. Puhh de damer sig det er en fase og det går over igen, for jeg kan sku snart ikke mere.

29-06-2014
zille86
zille86

Ihjel hvor er jeg glad for at jeg ikke er ene, må finde tålmodigheds hatten frem, og vente på det går over/bliver bedre.

Har han tit i bæreselen for at kunne komme bare lidt rundt i huset uden at han absolut skal hænge i mine arme.

30-06-2014
zille86
zille86

der er et tigerspring ved 8ugers alderen :-) måske det kan være det? jeg læste lidt om tigerspring på mama dot dk og der er også tips til hvordan man håndterer det :-) måske det kan bruges?

30-06-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Det er mega hårdt, var igennem det samme med vores datter.Hun sov hos mig ellers kun hun være vågen fra 07.00 til 23.00.Var ved at gå fuldstændig ned , men med nogle gode snakke med min mand indimellem kom jeg ovenpå igen og ja ligepludselig vente det.Så jeg er sikkert på det er en fase/ spring .Hold ud det bliver bedre, men ja det er vild hårdt.Og man føler ikke man gør noget rigtigt!!Tanker fra mig😉

30-06-2014
Baby1214
Baby1214

Når ja, og sutten nægter han at tage :-(

29-06-2014
zille86
zille86
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...