Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

hjælp amning kører på timedrift

hey, min dejlige søn har fundet en ny rutine der heder jeg er sulten i 1 time jeg ligger vågen 1 time, og det virker som om han aldrig bliver ferdig.. jeg har altid haft nok mælk, og har prøvet at bøvse ham, skifte ham mm. noglen gode råd/ erfaringer, vil VIRKEELIG gerne snart sove

30-06-2014
bastian 2014
bastian 2014

Hvor er du sej! Jeg synes, at det lyder hårdt, og det er så sejt, at du kan klare det.

Du skriver, at du har nok mælk. Men kan du have for meget mælk? For så får han måske ikke så meget af den fede mælk til sidst, og derfor bliver han hurtigt sulten igen? Bruger han sut? For det kunne også lyde som om, at han bruger dig som sut. Altså at det nogle gange er et suttebehov mere end sult. Lige meget hvad, vil jeg anbefale dig at hive fat i din sundhedsplejerske, så hun kan rådgive dig, når hun også ser hvordan det foregår.

Jeg selv ammede min søn i 12 måneder, og jeg var så heldig, at han sjældent tog mere end 5 minutter om et måltid og derefter gik der som regel 3 timer inden næste måltid. Jeg har aldrig oplevet de der appetitspring, som man ellers læser om hele tiden. Jeg er ikke sikker på, at jeg havde kunne holde ud så længe, hvis det havde været lige som hos dig. Så igen hatten af for dig! :) Og så er jeg da lidt nervøs for, om lillebror som vi venter hvert øjeblik nu, bliver en langsom spiser, for så ved jeg ikke hvor længe amningen holder. :/

01-07-2014
Lofl f
Lofl f

tak rat at vide der er en ende på det :) puha det bliver en hård uge/ hvor lang lid det nu tager

01-07-2014
bastian 2014
bastian 2014

Synes mere det lyder som et appetit spring. Giv det nogen dage (ved godt det er pisse hårdt) men så burde du kunne mærke en bedring. Læg ham til så ofte han vil. :)

30-06-2014
Rina_87
Rina_87

Kan trøste dig med at det bliver bedre. Jeg har selv været igennem det samme. Min søn er 15 uger på torsdag. Han spiser om dagen hver 2-3 time og om aften spiser han noget mere. Men han tanker simpelthen op til natten og det sætter jeg stor pris på. Han sover fra kl 22.30 til kl 5-6 om morgen.

30-06-2014
Beo79
Beo79

Hej. Det passer lige med et tigerspring. Prøv at Google tigerspring, det hjalp mig meget. Der kommer de her perioder hvor babyer udhvikler sig lidt ekstra og de har brug for ekstra tryghed. Samtidig har de brug for at øge mængden af modermælk og derfor vil han ligges til hele tiden. Du skal tænke på hvad der er bedst for ham og desværre bare håbe at det snart er ovre. Det tager normalt en uges tid at komme over. Min søn ville ammes ca. 1 gang i timen de første mange måneder, men så sov han heldigvis også hele natten igennem, bortset fra når han skulle gennem et tigerspring. Det går over! :) Trøst dig selv med det.. Håber du kan bruge det.

30-06-2014
Binabink
Binabink

ps. han er ca 6 uger

30-06-2014
bastian 2014
bastian 2014

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

30-06-2014
bastian 2014
bastian 2014
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...