Hvordan kommer vi igang igen?

Min søn er 8 måneder, og jeg har nu været næsten 100% smertefri i 2 måneder. Efter min fødsel havde jeg voldsomme smerter, de første 3 måneder kunne jeg ikke stå op mere end 15 min uden at smerterne tvang mig ned at ligge. Det føltes som om hele mit underliv var på vej ud, og som om mit bækken bare var et stort blåt mærke. På trods af mange knibeøvelser tog det altså et halvt år, før jeg var nogenlunde normal igen. Mit spørgsmål er nu: Hvordan får vi lige gang i sexlivet igen? De få gange vi har haft sex, har det gjort ondt på mig, det svier og brænder, og skal bare overståes. Vi har prøvet med al verdens glidemidler, med samme udfald. Svien i forbindelse med sex begyndte i slutningen af min graviditet, er der mon nogen der har prøvet lignende??? Kunne godt snart tænke mig min sexlyst tilbage.. Det er nu over 1 år siden at jeg sidst har haft lyst, og ikke bare har gjort det for at tilfredsstille. Skriver fra iPhone, men håber alligevel det giver lidt mening. :-) god dag.

30-06-2014
8Martine8
8Martine8
Barn på 2 år og 8 måneder

Som sagt har det jo sviet siden sidst i min graviditet, og ved 8 ugers tjekket fik jeg jo at vide, at alt var fint? Hmm. Så må jeg jo tage mod til mig, og prøve at tage til lægen. Tak for svar :-)

30-06-2014
8Martine8
8Martine8
Barn på 2 år og 8 måneder

Jeg ville nok også lige tage et smut forbi lægen og blive tjekket for svamp.. Og så også lige for at se, om alt er som det bør være... Du har jo allerede været til 8-ugers tjek for længst, men spørg lige hos lægen alligevel.. Det er jo ikke meningen det skal gøre ondt!

30-06-2014
MutterGadegård
MutterGadegård
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...