Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvordan kommer vi igang igen?

Min søn er 8 måneder, og jeg har nu været næsten 100% smertefri i 2 måneder. Efter min fødsel havde jeg voldsomme smerter, de første 3 måneder kunne jeg ikke stå op mere end 15 min uden at smerterne tvang mig ned at ligge. Det føltes som om hele mit underliv var på vej ud, og som om mit bækken bare var et stort blåt mærke. På trods af mange knibeøvelser tog det altså et halvt år, før jeg var nogenlunde normal igen. Mit spørgsmål er nu: Hvordan får vi lige gang i sexlivet igen? De få gange vi har haft sex, har det gjort ondt på mig, det svier og brænder, og skal bare overståes. Vi har prøvet med al verdens glidemidler, med samme udfald. Svien i forbindelse med sex begyndte i slutningen af min graviditet, er der mon nogen der har prøvet lignende??? Kunne godt snart tænke mig min sexlyst tilbage.. Det er nu over 1 år siden at jeg sidst har haft lyst, og ikke bare har gjort det for at tilfredsstille. Skriver fra iPhone, men håber alligevel det giver lidt mening. :-) god dag.

30-06-2014
8Martine8
8Martine8
Baby på 1 måneder

Lofl - det har helt sikkert været det (slimhinderne). Jeg havde alt for højt Prolactin - mælkehormon.
De stramme muskler i bækkenbunden var levn fra graviditeten.

01-07-2014
Pumba66
Pumba66

Pumba, har du fået at vide om det har noget at gøre med dit mælkedannelseshormon (kan ikke lige huske hvad det hedder)?

For her oplevede jeg i al den tid jeg ammede, at mine slimhinder var meget tørre. Glidecreme fugtede som et glas vand i ørkenen. Jeg husker det som om, at det blev normalt igen stort set med det samme jeg stoppede med at amme.

Trådstarter, ammer du? For det kan være en del af forklaringen så. Og når man først har haft nogle dårlige oplevelser, kan man blive nervøs for hvordan det bliver næste gang, og det er en ond spiral, som er svær at komme ud af.

01-07-2014
Lofl f
Lofl f

Hehehe slumhinden = slimhinder. Fantastisk IPhone 😄

30-06-2014
Pumba66
Pumba66

Jeg havde samme problem. Den første læge ville sende mig til en parterapeut, jeg blev rasende!!! Der skulle gå 2 år og et lægeskift før jeg fik at vide det var fordi jeg havde tørre slumhinden i skeden og alt for stramme muskler, trods ks.
Der ligger en gyn.fys. i KBH og dem kan jeg anbefale på det varmeste!!

30-06-2014
Pumba66
Pumba66

Jeg har også haft svien, inden jeg blev gravid og i min graviditet! Det kan være noget der hedder vaginisme! Det er muskulaturen dernede der er spændt og du spænder op hver gang i har sex i stedet for at slappe af! Prøv at Google det på nettet! Min kur imod det var at føde, da der så var banet vej, og musklerne blev slappe og jeg fik en bedre selvkontrol! Men det er jo forskelligt:)

30-06-2014
Simone PG
Simone PG

Som sagt har det jo sviet siden sidst i min graviditet, og ved 8 ugers tjekket fik jeg jo at vide, at alt var fint? Hmm. Så må jeg jo tage mod til mig, og prøve at tage til lægen. Tak for svar :-)

30-06-2014
8Martine8
8Martine8
Baby på 1 måneder

Øv hvor irriterende. Ville også tage forbi lægen det kunne være svamp ja. Men min veninde beskrev præcis de samme symptomer som dig og tog så til lægen, det endte med hun skulle sys om igen fordi lægerne på hospitalet havde syet ende forkert efter fødslen. Så tjek lægen :)

30-06-2014
shawn2013
shawn2013

Jeg ville nok også lige tage et smut forbi lægen og blive tjekket for svamp.. Og så også lige for at se, om alt er som det bør være... Du har jo allerede været til 8-ugers tjek for længst, men spørg lige hos lægen alligevel.. Det er jo ikke meningen det skal gøre ondt!

30-06-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

svien under sex trods diverse glidemidler kan tyde på svamp eller anden infektion så synes du lige skal tjekkes for det.

30-06-2014
morbritt85
morbritt85

Oh gud hvor er jeg glad for at høre at jeg ikke er den eneste der står i en lignende situation! Følger lige med her...

30-06-2014
JeanettThorn
JeanettThorn

jeg var "bekymret" for sex efter føslen og havde derfor heller ikke lysten.. det hjalp med berørings sex alså massere af nussehygge med aftale om det ikke skulle fører til mere, tilsidst fik jeg lyst til mere og ja :)

30-06-2014
bastian 2014
bastian 2014
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...